Om Medtryck

Om Medtryck

Om Medtryck

Medtryck är inget vanligt företag. Det kan se ut som det när man bara skrapar på ytan. Men vi har en fantastisk historia bakom oss, och ännu mer framför oss att skriva. Vi grundades 2010 och ingen i branschen för profil- och presentreklam lämnades oberörd. Det vi ville skapa, var en tjänst som vi själva ville använda.

Idag är vi faktiskt störst på Internet. Ja, på Internet.”

Henrik Spåre
CEO, Medtryck

Vi förstår att din tid är värdefull, att din deadline är helig och att du vill känna dig sedd, förstådd och trygg som beställare. Vi tror att du är den som kan din verksamhet bäst, och vi lyssnar hellre än vi försöker prata.

Det kan låta enkelt, men kundnöjdhet har varit en kärna för vår verksamhet sedan dag ett. Vi vet, att om vi ska bli störst, så kommer vi hinna sälja till samma kund flera gånger på resan och då finns inget som helst utrymme för missnöje.

Och idag är vi faktiskt störst. På Internet. Ja, på Internet. Det är här vi trivs med alla de tekniska lösningar vi kan ha för att göra det enkelt för dig. Internet erbjuder också en obegränsad tillgänglighet och vår produktkatalog blir snarare ett verktyg för dig som kund, än ett säljverktyg för oss.

Vi behandlar alla kunder lika, oavsett om du är börsbolaget från Stockholm, den coola startupen från Helsingborg, flicklaget som ska spela Gothia Cup eller pizzerian med ortens godaste kebabsås.

På vårt säljkontor har vi dryga 20 anställda, som jobbar med allt från att ha kontakten med dig som kund, förhandla med våra leverantörer och säkerställer att de följer vår uppförandekod till att ständigt uppdatera vår enorma produktkatalog eller skriva kodsträngarna som gör att katalogen överhuvudtaget fungerar.

Dina produkter trycker vi oftast i vårt moderna tryckeri i Polen. Här har vi även sömmerskor, originalare och lagerarbetare. Vi har även en inköpare på plats i Shenzhen i Kina som koordinerar de inköp som vi gör direkt från våra underleverantörer där. Sammantaget har vi en väl fungerande organisation och enorma möjligheter att förverkliga egentligen vilka idéer du än har. Men det bygger på att du kontaktar oss, så det är nu nästa steg i vår relation.

Våra policies

Kvalitetspolicy

Medtryck är ett entreprenörsdrivet bolag, som alltid ska ligga steget före för att kunna möta dagens och morgondagens kund. Vi ser oss själva och vår webbkatalog mer som en tjänst än som en produkt, där vi dagligen arbetar för att göra det ännu enklare och självklart att välja oss som leverantör.

Vår affärsidé och vårt kvalitetsarbete bygger på att ständigt förbättra oss. Vi brukar säga att vi är ett Internetbolag som jobbar med reklamprodukter, snarare än ett reklamproduktsbolag som finns på Internet. På Internet är utvecklingen av funktionalitet nästan exponentiell och vi ska alltid driva, snarare än att följa förändringarna i vår bransch.

För att bli ledande i branschen ställer vi höga krav på oss själva, inte bara till upplevelsen utan även till vilken kvalité vi levererar. Vår uppförandekod gäller internt, likväl som externt. Den utgör grunden för att uppfylla kunders och övriga intressenters bindande krav.

Vår affärsidé och vårt kvalitetsarbete
bygger på att ständigt förbättra oss.”

Mikael Hedenborn
Purchase Manager, Medtryck

Miljöpolicy

Vi är alla beroende av varandra

För att skapa ett hållbart samhälle och en hållbar framtid är det viktigt att se vilka utmaningar vi står inför. Klimatförändringar och ökade klyftor över hela världen är två stora delar som man både som konsument och företag bör ta stor hänsyn till. Oavsett om man ser det ur ett socialt eller ekonomiskt perspektiv finns det bara vinnare, när man strävar mot en hållbarare värld. Frågorna kan ofta vara så stora att man som individ och beställare har svårt att förstå sin egen position och makt i bruset av allt från forskningsrapporter kring farliga kemikalier till nyhetsreportage om dåliga förhållanden i fabriker.

Vad gör vi?

Att både skydda miljön och förebygga föroreningar samtidigt som man ska säkerställa att exempelvis arbetsvillkor hos våra leverantörer är bra, är ett omfattande, men ack så viktigt arbete för oss som företag. Vi har tillsammans med ett av Sverige ledande konsultbolag inom företags samhällsansvar (CSR) tagit fram en uppförandekod som samtliga leverantörer av reklamprodukter ska godkänna för att hamna i våra register. Leverantören får sedan ett omfattande frågeformulär att besvara kring hur saker och ting ser ut på plats samt vilka rutiner de har. Genom våra nätverk kan vi också göra oberoende inspektioner på plats för att hjälpa våra underleverantörer att ständigt förbättra sina villkor och sitt arbete. Vårt CSR arbete är baserat på FNs Global Compact som innefattar mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljörätt och anti­korruption.

Andra mer självklara bitar vi som företag gör, är att vi anslutit oss till alla erforderliga föreningar för att ta vårt fulla ansvar som producent.

Utöver lagen så väljer varje företag själva vilket ansvar man vill ta. Förutom att följa relevanta miljöförfattningar, har det för oss alltid varit viktigt att föregå med gott exempel och att leda utvecklingen, snarare än att bara följa den. Vi har t.ex. sedan bolaget grundades varit företagspartner för Individuell Människohjälp, som är en av Sveriges viktigaste välgörenhetsorganisationer.

Vad kan du göra?

Det är alltid beställare som står för den yttersta konsumentmakten. Om du alltid försöker välja ett mer miljöriktigt alternativ, så lägger du din röst på ett mer hållbart näringsliv och företagande. Undersök alltid dina leverantörer och när du gör upphandlingar så är det viktigt att reflektera över hur ett pris kan vara så lågt som det är. Ta därför alltid dessa frågor i beaktning när du jämför våra priser med våra kollegor i branschen. Vi är alltid ärliga och transparenta så du kan fråga oss om du behöver hjälp att jämföra.

Vi tillämpar ett livscykelperspektiv på allt vi säljer, och erbjuder därför även hjälp med återvinning för dig som kund. Har du uttjänta produkter som du inte längre vill ha kan du maila atervinning@medtryck.com för att få hjälp med en miljöriktig returhantering av din beställning.

Hittar du ett område där du tror att vi kan förbättra oss i vårt arbete med att ständigt förbättra och minska vårt ekologisk avtryck. Hör jättegärna av dig till oss då. Vi är ett ungt och växande företag som aldrig tänker bli för gamla för att förändra oss!

Nöjd Kundgaranti

Som kund kan du känna dig trygg i att vända dig till Medtryck. Att beställa reklamprodukter med tryck ska gå smidigt och vara så enkelt som möjligt. Vi hjälper dig med allt från produktförslag till leverans av färdiga produkter.

Vi garanterar bra pris

Vår strävan är att det alltid ska vara enkelt för dig att handla hos oss på Medtryck. En viktig del är att priset alltid är det absolut bästa. Hittar du mot förmodan ett lägre pris hos någon annan så erbjuder vi om möjligt ett ännu lägre pris. Anspråk på prisgaranti måste göras före godkännande av beställning.

Vi garanterar prover

Du som kund har alltid möjlighet att beställa ett prov av våra produkter, för att säkerställa att den motsvarar dina förväntningar.

Vi garanterar personlig service

Hos oss får du alltid personlig service av svensktalande medarbetare som hjälper dig genom hela beställnings-processen från första kontakt till levererad produkt.

Vi garanterar kostnadsfri offert och korrektur

Innan du godkänner en beställning får du alltid offert och ett digitalt korrektur, för att du säkert ska veta hur mycket det kommer att kosta och hur produkten kommer att se ut med er logga. Allt samlas och presenteras snyggt på ert egna inlogg kallat “Mina Sidor”, där ni smidigt godkänner offert och korrektur. Här kan ni även följa ordern genom hela processen samt beställa fler produkter när de börjar ta slut.

Vi garanterar säkra leveranser

Våra kunder har ofta skarpa deadlines som deras produkter måste levereras till. Detta ställer självklart höga krav på vår leveranssäkerhet. Ett nära samarbete med de största logistikföretagen är en viktig del i det.

Vi garanterar en uppföljning

Efter fullbordad leverans gör vi alltid en uppföljning för att säkertställa att du som kund är nöjd med din upplevelse hos oss. Det blir en viktig del i vårt arbete att hela tiden bli bättre.

Vilka är vi

Medtryck Sverige AB (556799-4529) är ett privat aktiebolag med sitt säte i Stockholm. På vårt kontor i Stockholm har vi ca 30 medarbetare som alla jobbar tillsammans för att hjälpa dig som kund. Behöver du komma i kontakt med en specifik person kan du ringa till vår växel så kan vi koppla dig rätt.

Filip Lindelöf

Filip Lindelöf

Senior Account Manager
Cornelia Ryberg

Cornelia Ryberg

Buyer Assistant
Ida Ahlström

Ida Ahlström

Account Manager
Maria Kaup

Maria Kaup

Account Manager
Elina Palmin

Elina Palmin

Account Manager
Hampus Karling

Hampus Karling

Account Manager
Oscar Hjelm

Oscar Hjelm

Finance Assistant
Frida Rudén

Frida Rudén

Buyer Assistant
Sara Holmberg

Sara Holmberg

Marketing Manager
Lucas Kristoffersson

Lucas Kristoffersson

Account Manager
Emma Granström

Emma Granström

Account Manager
Anton Wollberg

Anton Wollberg

Account Manager
Anna Cyrus

Anna Cyrus

Buyer Assistant
My Thelander Sjöstrand

My Thelander Sjöstrand

Account Manager
Isabelle Holmér

Isabelle Holmér

Senior Account Manager
Gustav Lindkvist

Gustav Lindkvist

Account Manager
Frida Nordin

Frida Nordin

Jr Account Manager
Wilhelm Lund

Wilhelm Lund

Jr Account Manager
Ahmad Sibtain

Ahmad Sibtain

Software Engineer
Amanda Lundström

Amanda Lundström

Junior Account Manager
Awwab Ali

Awwab Ali

Senior Software Engineer
Gustav Beckvid

Gustav Beckvid

Senior Account Manager
Jennifer Filipsson

Jennifer Filipsson

Senior Account Manager
Andrea Rehnström

Andrea Rehnström

Senior Account Manager
Ebba Stephenson

Ebba Stephenson

Senior Account Manager
Felicia Berglund

Felicia Berglund

Senior Account Manager
Kristina Coskun

Kristina Coskun

Finance Manager
Muhammad Abdullah

Muhammad Abdullah

Software Engineer
Abdullah Siddiqui

Abdullah Siddiqui

Senior Software Engineer
Pin Liu

Pin Liu

Sourcing / Purchaser
Tahir Mehmood

Tahir Mehmood

Chief Technology Officer
Fredrik Liljeson

Fredrik Liljeson

Operations Manager
Mikael Hedenborn

Mikael Hedenborn

Purchase Executive
Samuel Josefsson

Samuel Josefsson

Sales Executive
Henrik Spåre

Henrik Spåre

Chief Executive Officer

Jobba hos oss

Inga lediga tjänster

För tillfället söker vi inga nya medarbetare men tar med glädje emot spontanansökningar. Maila din ansökan till jobba@medtryck.com

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress