Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

En lång historia


Choklad har njutits av folk över större delen av världen sedan flera hundra år tillbaka. Ända sedan det introducerades för västlandet har det hört till favoriterna. De flesta högtider omfattar någon typ av bakverk med choklad. Kladdkakan har kallats Sveriges nationalfika, och firas med sin egen dag, den 7:e november, varje år. En välkänd tradition är att med chokladkakor som gåva visa uppskattning och affektion för sina medmänniskor.

Flera hälsofördelar med choklad har lyfts fram. Kakao har visat sig bidra med en väldigt positiv effekt mot depression. Chokladkakor innehåller många av de vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Det är därför inte så konstigt att choklad blir alltmer vanligt förekommande i matlagning. Som alla bra råvaror har även chokladkakor en lång hållbarhetstid.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress