Linjaler

Linjaler

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Linjaler med reklamtryck

Vi trycker alla typer av linjaler. Långa som korta! Med vårt utbud av linjaler bör man alltid hitta det man söker, men skulle du mot förmodan sakna något så hjälper vi dig gärna att hitta rätt profilprodukt.

Linjaler till punkt och pricka

Det kan handla om att skipa rättvisa i köket, ett matematiskt problem eller noggranna vägbeskrivningar – en linjal kommer alltid väl till pass. Det är ett verktyg som alla använder, med en optimal yta för reklamtryck. Här på medtryck.com har vi klassiska skollinjaler och flerfunktionella modeller med förstoringsglas, miniräknare eller brevsprättare. Linjaler för alla tillfällen i alla storlekar och prisklasser!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress