Powerbank

Powerbank

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Power banks

I dag har vi alla den senaste tekniken och med ny teknik kommer nya problem. Oavsett hur bra batteritid tillverkarna av mobiltelefoner lovar, så har vi alla hamnat i situationen då vi har slut på batterier. Att då ha ett smidigt litet extrabatter som man enkelt kan ansluta är då ofta räddningen för att kunna hålla kontakt med världen några extra timmar. Power banks är här för att stanna - och nu har dom blivit så pass enkla att använda att alla har nytta och glädje av dom. Du kan enkelt beställa power banks av oss, med din egen logo.

Störst utbud, och bäst pris

På medtryck.com hittar du inte bara störst utbud av power banks. Vi har också en nöjd kund garanti som innefattar ett garanterat lägsta pris på power banks. Kontakta din säljare för mer information, eller prova vår live chat.

Trycka power bank

Hos oss kan du trycka egen logo på power banks. Det finns många olika modeller med olika tryckytor. Kontakta oss om du vill trycka extrabatterier, så hjälper vi dig hela vägen!

Att välja power banks

Det finns vissa tekniska specifikationer att hålla koll på när man väljer power banks. Det är viktigt att man vet vad som skiljer. I regel ingår en usb-kabel med microusb-anslutning. Den används både för att ladda upp din power bank, men även för att ladda de telefoner som har microusb som laddningssladd. I regel är detta alla tillverkare utom Apple. Ibland har vi även kampanjer på vissa power banks. Om du kontaktar oss så kan du få mer information kring detta.

Välja milliampere

Normalt ligger en power bank för mobiltelefoner på mellan 2200 mAh till 2600 mAh. Som gåva fungerar generellt 2200 mAh väldigt bra - men prisskillnaden upp till 2600 mAh är ofta väldigt liten och skillnaden i laddning är upp till 30%. Vi har även extrabatterier som klarar jobbet ännu bättre - och då slipper man också ladda upp sin power bank efter att man använt den en gång. Värt att nämna är också att man telefonmodeller reagerar olika på laddning och att det i regel inte betyder att du kan ladda ett batteri på tex 2600 mAh två gånger om din power bank är på 5200 mAh.

En av dom smartaste reklamprodukterna

En Powerbank är en fantastisk produkt som fortfarande väcker en aha-upplevelse. Det kan vara lätt att tro att det bara är en meningslös manick att bära med sig. Men har du en powerbank i fickan tillsammans med en liten laddningsslad, så behöver det inte dröja länge innan du faktiskt inser att du behöver den. Många power banks är dessutom små, vilket gör att det är otroligt lätt att bära med sig. Att sätta logo på powerbank och ge till kunder är ett sätt att få in dig i en konversation där det handlar om både omtänksamhet och modernitet. Att powerbanks idag är så pass billiga gör också att det du kan använda, vad som tidigare var en exklusiv företagsgåva som ersättning till exempelvis en T-shirt - när du står på en mässa.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress