Sommarprodukter

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Sommarprodukter

Här har vi samlat vårt stora sortiment av profilprodukter som hör våren och sommaren till.
Så fort snön börjar smälta bort, letar allas blickar efter vårtecken. Dra nytta av den här inofficiella traditionen, sätt ditt tryck på grilltillbehör, picknickkorgar och filtar.
Ett ord som får stor spridning varje sommar är "sommarplågor". Det brukar röra sig om flitigt spelade låtar, men passar nästan bättre in på sommarens konsekvenser som mygg, busväder och solsting. Bli en sommarhjälte: låt ditt tryck synas på paraply och solglasögon!

Vårtecken

Våren är vad som brukar kallas för den efterlängtade årstiden. Vi ser hur mörkret och kylan tas vid av knoppar och kvitter. Det är inträffar varje år, men förblir lika lurigt och oförutsägbart varje gång. Vi tycks känna att det är viktigt att veta när våren har kommit. Återkommande sökande efter vårtecken, som till och med Sveriges fräst ansedda tidskrifter rapporterar om, vittnar om detta. Tussilagor och svalor tillhör de vanligaste exemplen. SMHI tittar på vädret (var annars?) för att definiera den svenska våren. När temperaturen hållit sig mellan 0,1°C-9,9 grader sju dagar i rad, då säger SMHI att våren är här. Om vi utgår från SMHI så är det genomsnittliga datumet för vårens början 1 maj i Kiruna och 16 mars i Stockholm. I Malmö sätter våren igång så tidigt som 22 februari!

Sommarplågor

Sommaren brukar bjuda på många härligheter som semester, sol, bad och tid för nära och kära. Det är inte för inte som majoriteten av den svenska befolkningen är födda i mars, april och maj månad...
Men sommaren har sina baksidor. Ingen kan nog påstå att de njuter av allergier, fästingar eller svår solbränna. Som tur är finns det lindring mot det mesta. För de flesta väger sommarens positiva egenskaper upp för de negativa.
SMHI:s kriterier för när den svenska sommaren har anlänt är när det har varit minst 10 grader varmt fem dagar efter varandra. Sedan spelar det ingen roll om det skulle bli minus 10 på den sjätte dagen, när sommaren väl kommit för säsongen, tycker SMHI att den är här för att stanna.

En lite väl demokratisk tidfördelning mellan årstiderna

Ett annat sätt att säga när årstiderna infaller är att gå efter en gammal kalenderuppdelning där årstiderna samsas om ett kvartal var. För våren innebär det perioden mars-maj och för sommaren juni-augusti. Av naturliga (geografiska) skäl ser det självfallet inte ut på den här viset i större delen av världen. Med andra ord ska kalenderuppdelningen inte tas på blodigt allvar.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress