Sponsring

Vi får väldigt ofta förfrågningar om vi är intresserade av sponsring. Det är roligt och även ganska naturligt, eftersom vi arbetar med produkter som är ämnade för just marknadsföring och sponsring; vi lever på att företag har ett intresse för att sponsra eller sprida sitt varumärke. Trots det, sponsrar vi generellt sett aldrig enskilda event som hålls av privatpersoner och/eller UF-företag. Vi jobbar aktivt med att marknadsföra vårt varumärke, och har valt att fokusera på de kanaler som är direkt mätbara. Eftersom sponsring av enskilda event kräver mycket engagemang och en utvärdering av varje enskilt event, har vi valt att inte sponsra den typen av arrangemang.

Vad är intressant för oss?

För oss innebär ett sponsringsåtagande mer än att bara donera produkter. I nuläget fokuserar vi på välgörande ändamål, dels för den goda saken, men även för att vi vill vara ledande i branschen inom välgörenhetsarbete. I gengäld förväntar vi oss att bli omnämnda. Något som vi verkligen skulle uppskatta är om ni skriver en kort text om oss på er organisations hemsida och lägger ut en länk till oss.

Skicka en förfrågan om sponsring

Vi är alltid intresserade att höra i vilka sammanhang du vill se oss. Att tänka på innan du skickar en förfrågan är att vi vill ha följande information.

  • Vad är syftet?
  • Vilken produkt, antal och tryck?
  • Var kan vi synas?
Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress