• Ice Grey (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Vit (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Lime (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Neon Yellow (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Orange (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Röd (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Röd (dam) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Magenta (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Royal Blue (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Anthracite (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Anthracite (dam) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
 • Svart (herr) Tränings t-shirts i återvunnet material med reklamtryck
Tänk på att produktens färger kan uppfattas olika beroende på vilken datorskärm man tittar på. Om produktens färg är av stor vikt rekommenderar vi att man beställer hem ett produktprov innan beställning.
Ice Grey (herr)
W1siziisijiwmtgvmtevmjavmtuvndqvmjivnge2y2jhodutnjcyny00m2mylwewzmetm2qyode2m2mzztu2lzkyntqtnzqxodqtmzeucg5nil0swyjwiiwiy29udmvydcisii1yzxnpemugnjh4njgglwjhy2tncm91bmqgi2zmzmzmziatz3jhdml0esbjzw50zxiglwv4dgvudca5ohg5ocatywxwagegcmvtb3zliix7imzvcm1hdci6impwzyj9xv0
W1siziisijiwmtgvmtevmjavmtuvndyvmzqvm2q4zjflmwytnjk4mc00mza4ltg4ytytntflmznjztm3owu5lzkyntqtnzqxotetmi5wbmcixsxbinailcjjb252zxj0iiwilxjlc2l6zsa2ohg2ocatymfja2dyb3vuzcajzmzmzmzmic1ncmf2axr5ignlbnrlciatzxh0zw50idk4edk4ic1hbhboysbyzw1vdmuilhsizm9ybwf0ijoianbnin1dxq
W1siziisijiwmtgvmtevmjavmtuvndqvmzcvyte3nze5mzatyzviyy00zjy2ltkxzwytntk5zti1ndjhytlllzkyntqtnzqxodutoc5wbmcixsxbinailcjjb252zxj0iiwilxjlc2l6zsa2ohg2ocatymfja2dyb3vuzcajzmzmzmzmic1ncmf2axr5ignlbnrlciatzxh0zw50idk4edk4ic1hbhboysbyzw1vdmuilhsizm9ybwf0ijoianbnin1dxq
W1siziisijiwmtgvmtevmjavmtuvnduvmtyvzmnkn2exotetmje0ns00zwzilthhmzktmgfhywe4yzc3mmnhlzkyntqtnzqxodctmteucg5nil0swyjwiiwiy29udmvydcisii1yzxnpemugnjh4njgglwjhy2tncm91bmqgi2zmzmzmziatz3jhdml0esbjzw50zxiglwv4dgvudca5ohg5ocatywxwagegcmvtb3zliix7imzvcm1hdci6impwzyj9xv0
W1siziisijiwmtgvmtevmjavmtuvnduvmzyvotdkzwu1ywitowi1zc00y2q5lwi3mtqtnda0mje3ndzmnznjlzkyntqtnzqxodgtmtiucg5nil0swyjwiiwiy29udmvydcisii1yzxnpemugnjh4njgglwjhy2tncm91bmqgi2zmzmzmziatz3jhdml0esbjzw50zxiglwv4dgvudca5ohg5ocatywxwagegcmvtb3zliix7imzvcm1hdci6impwzyj9xv0

Evolution Tech T-shirt

Artnr. 9254
Minsta antal: 10 st

Sport t-shirts i herr- och dammodell som är gjorda av återvunnet funktionsmaterial. Drypower Evolution mesh-material som har god andningsförmåga och är snabbtorkande. Tröjorna finns i många färger och storlekar och har slimmad passform. Beställ recycled funktions t-shirts med eget tryck.

Se produktdetaljer >>
Cona Sports Återvunnet materialÖko-Tex
Ice Grey (herr)
Du får alltid en skriftlig offert samt ett digitalt korrektur innan en order är bindande.

Nöjd kund garanti

Som kund kan du känna dig trygg i att vända dig till medtryck.com Att beställa reklamprodukter med tryck ska gå smidigt och vara så enkelt som möjligt. Vi hjälper dig med allt från produktförslag till leverans av färdiga produkter.
 • Garanterat ett bra pris
 • Produktprover
 • Personlig service
 • Alltid offert och korrektur
 • Säkra leveranser
 • Uppföljning
Antal
10 st
25 st
50 st
100 st
Pris/st
159,00
147,00
138,00
129,00
Tryckpris/färg (Screen)
65,00
34,00
16,00
14,00
Brodyr
46,00
38,00
34,00
26,00
Alla priser visas exklusive moms. Brodyrkort tillkommer med 695 kr. Schablon tillkommer med 395 kr per tryckt färg.
Samtliga produkter på medtryck.com omfattas av vår Nöjd kundgaranti
Ring gärna 08 - 30 37 00 vid frågor!
 • Funktions t-shirts av återvunnet material
 • Finns i herr- och dammodell
 • Slim passform
 • DRYPOWER Evolution mesh
 • Hållbarhetsproducerad mikropolyester
 • Quick Dry och med andningsförmåga
 • Tvättas i 40°

Färger

 • Svart, Vit, Anthracite, Ice grey, Royal blue, Lime, Röd, Magenta, Orange, Neon coral, Neon peach, Neon yellow

Cona Sports

Cona är ett tyskt märke av sportkläder speciellt framtagna för profilmärkning. Kläderna är av tåligt funktionsmaterial med hög densitet och god andningsförmåga. Cona har även träningsaccessoarer för bland annat utomhusträning.

Visa samtliga produkter från Cona Sports
Material
Återvunnen polyester
Storlek
Herr: XS-3XL. Dam: XS-XL
Vikt
135 g/m²
Minsta antal
10 st
Normal leveranstid
3 till 4 veckor | Snabbare leverans?

Screentryck

Silkscreen (Silkscreentryck) är en tryckteknik som bygger på användning av schabloner. Touch eller färg penslas genom en tunn silkes-, eller polyesterväv, där mönstret finns i form av täckande partier. Dessa kan bestå av papper, plast eller av fernissa som penslats direkt på väven. Man använder en schablon per färg. Vid tryck på textiler i mörk- och neonfärg rekommenderar vi ett vitt undertryck för att trycket ska få bra täckning. Vid ett tryck av en logotype med två färger så behöver man två schabloner. Screentryck är den vanligaste tryckformen och ofta också den billigaste. Med hjälp av av nya tekniker man man trycka upp till tolv färger.

Brodyr

Brodyr görs på textila produkter såsom profilkläder, reklamkepsar och väskor. Vi erbjuder både broderade märken för på sömnad samt givetvis även direktbrodyr. Ofta ser en brodyr mer exklusiv ut än ett tryck. Har man en detaljerad logga med exempelvis färgtoningar så är ett vävt märke den bästa lösningen då det erbjuder en väldigt hög detaljrikedom. Man väver då märket som sedan limmas på önskad profilprodukt eller profilklädesplagg.

Transfertryck

Transfertryck är ofta billigt när man vill trycka en logotype med lite fler färger. En stor fördel med transfermärken är att de kan lagras för att sedan vid ett senare tillfälle kunna användas. Transfer fungerar på samma sätt som screentryck fast på ark. Arket värms sedan på produkten. Transfer används mest till profilkepsar och andra mer svårtryckta klädesplagg som exempelvis arbetskläder, jackor och arbetsjackor. Men det används även till reklam- t-shirts, väskor, m.m.

Får man se en skiss innan man beställer?

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Hur beställer jag?

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

Generella frågor och svar
Vi frågar alltid våra kunder vad de tyckte om oss, och genom ett antal frågor får vi fram ett snittbetyg. Snittbetyget presenteras här tillsammans med företagsnamn om kunden godkänner publicering.
Hej, vad kul att ni är nöjda! Vad gäller måtten eller annat som ni kanske inte hittar är ni alltid välkomna att fråga så ska vi nog kunna leta fram det åt er. Vill ni att vi ska kika på det skadade trycket så gör vi gärna det för att se vad som hänt! God jul och gott nytt år!

Nöjd Kundgaranti

Vi garanterar bra pris
Vi garanterar personlig service
Vi garanterar säkra leveranser
Vi garanterar prover
Vi garanterar kostnadsfri offert och korrektur
Vi garanterar en uppföljning
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!
Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress