Tygpåsar

Tygpåsar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Tygpåsar & Tygkassar

Vi på medtryck.com anser att tygpåsar med tryck i många lägen utklassar papperspåsar med tryck. En tygpåse används så otroligt många fler gånger, och målet med många profilprodukter är just att exponeringen ska ske så många gånger som möjligt till så låg kostnad som möjligt.

Välj rätt tygkasse

Nedan väljer du vilken kategori du är ute efter. Billigast är tygkassar i non woven. Detta är inte riktigt tyg, utan snarare plast som känns som tyg. Bomullspåsar är de mest klassiska för mässor och dylikt. Jute är lite lyxigare och tjockare material som är strävt och många känner igen från att dessa användes som tapeter förr i tiden. Samma sak gäller våra tygpåsar i nylon, som är lite av en premiumprodukt och som normalt inte beställs i lika stora upplagor.

Ett brett sortiment

I vår webbkatalog hittar du ett brett sortiment av tygkassar med tryck för alla ändamål. Det finns något i alla prisklasser, men vi vill extra poängtera våra ekologiska tygpåsar som är av otroligt bra kvalitet och dessutom är ett miljövänligt alternativ. Är du dock en prisjägare så hittar du påsen som helt rakt upp och ner heter Billiga tygpåsar.

Tygpåsar eller tygkassar

På medtryck.com väljer vi att normalt kalla våra tygpåsar för just tygpåsar. Tygkassar är ett väldigt vanligt förekommande ord, men vi tycker att det låter mycket billigare och sämre. I själva verket så är det såklart samma sak vi menar, och värderingen gör du själv. Tygkassar med tryck är minst lika fina som tygpåsar!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress