Sveriges största utbud av reklamprodukter!

Tygpåsar

Vi på medtryck.com anser att tygpåsar med tryck i många lägen utklassar papperspåsar med tryck. En tygpåse används så otroligt många fler gånger, och målet med många profilprodukter är just att exponeringen ska ske så många gånger som möjligt till så låg kostnad som möjligt.

Välj rätt tygkasse

Nedan väljer du vilken kategori du är ute efter. Billigast är tygkassar i non woven. Detta är inte riktigt tyg, utan snarare plast som känns som tyg. Bomullspåsar är de mest klassiska för mässor och dylikt. Jute är lite lyxigare och tjockare material som är strävt och många känner igen från att dessa användes som tapeter förr i tiden. Samma sak gäller våra tygpåsar i nylon, som är lite av en premiumprodukt och som normalt inte beställs i lika stora upplagor.

Se fler produkter

Bomullspåsar

Bomullspåsar med tryck till företag och organisationer. Tryck egna bomullspåsar med egen logo och välj bland flera ol...
Visa alla
Visa fler bomullspåsar

Non Woven

Kassar och påsar i Non Woven material. Beställ non woven med eget tryck!
Visa alla
Visa fler non woven

Övriga kassar

Här finns alla våra bärkassar som är av annat material, exempelvis miljövänligt PET-material.
Visa alla
Visa fler Övriga kassar

Jute

Jutebagar för företag och föreningar. Jute är ett kraftigt och styvt material och ett bra alternativ till bomullskassar.
Visa alla
Visa fler jute

Nylonpåsar

Påsar i nylon som du pryder med ett litet reklamtryck, eller beställer som de är.
Visa alla
Visa fler nylonpåsar
Ring oss för personlig service - 08 - 30 37 00
eller klicka här om du vill bli uppringd av oss!
Tack så mycket! Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Ett brett sortiment

I vår webbkatalog hittar du ett brett sortiment av tygkassar med tryck för alla ändamål. Det finns något i alla prisklasser, men vi vill extra poängtera våra ekologiska tygpåsar som är av otroligt bra kvalitet och dessutom är ett miljövänligt alternativ. Är du dock en prisjägare så hittar du påsen som helt rakt upp och ner heter Billiga tygpåsar.

Tygpåsar eller tygkassar

På medtryck.com väljer vi att normalt kalla våra tygpåsar för just tygpåsar. Tygkassar är ett väldigt vanligt förekommande ord, men vi tycker att det låter mycket billigare och sämre. I själva verket så är det såklart samma sak vi menar, och värderingen gör du själv. Tygkassar med tryck är minst lika fina som tygpåsar!

Kundtjänst
Kontakta kundtjänst
Ring oss 08-30 37 00
Vardagar: 08:00 - 17:00
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss Visa adress
medtryck.com
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm