Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Alla hjärtans dag

Vid mitten av februari, när längtan efter vår och värme är som störst, träder Alla hjärtans dag fram som en varm omfamning. Ta chansen och sprid kärlek och omtanke. Vi har gåvorna som får hjärtan att slå fortare för ert företag. Beställ goda, värmande och omvårdande reklampresenter med eget tryck.

Vägen till Alla hjärtans dag

Den 14:e februari har uppmärksammats på olika sätt ända sedan medeltiden. Denna dag har sedan 1 700 år tillägnats helgonet sankt Valentin, och är därför även känd som Valentindagen. Trots att ingen riktigt vet vem denne Valentin var, finns det många historier och myter kring honom. Den berättelsen som hör närmast till dagens firande av kärleken är den om vigselförrättaren Valentin. Han hjälpte unga, förälskade par som hindrades av sina familjer eller staten från att gifta sig. Valentin ställde många par under sitt beskydd innan dess att han blev gripen och avrättad.
Det sägs att det är Valentin själv som skickade det första Alla hjärtans dag-kortet till en flicka han älskade. Att vi ger rosor till varandra på denna dag, hör även det ihop med Valentins egna vanor; han plockade blommor som han gav till paren han vigde.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress