Bagagebrickor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Bagagetags och bagagebrickor har vi ett komplett utbud av. Man kan få de flesta bagagebrickor med tryck, och ofta i flera färger. Om du klickar dig vidare bland våra bagagebrickor nedan så finner du mer information.</p<

Rädda ditt bagage

Bagage hör resor till, med basalt, personligt och känsligt innehåll vi inte vill vara utan. Något så simpelt som en bagagebricka kan vara helt avgörande. En mindre trevlig upplevelse vi alla hoppas slippa är när bagaget försvinner under resans gång. Särskilt utsatta blir de under de hårda kontrollerna på flygplatser. När alla kollin har checkats in är resten utanför vår kontroll. Varje år handlar det om hundratusentals väskor som aldrig når sina slutdestinationer. Nu för tiden märker de flesta flygbolag alla kollin så att de är spårbara. Trots det kan mycket tyvärr ändå gå snett i detta känsliga system. Förlorar passageraren sitt kvitto för det incheckade bagaget undkommer flygbolagen allt ansvar, så håll det under god uppsikt, gärna tillsammans med passet. Med en så enkel åtgärd som att fästa en bagagebricka med reklamtryck med adressuppgifter ökar chanserna med hela 85 % för en försvunnen väska att hitta hem igen. Vanligtvis förstör flygpersonalen bagage som hamnar på villovägar, men det är alltid en sista lösning och inget man behöver oroa sig för i första taget. Finns det en bagagemärkning är policyn att sända väskan dit. Alla vill ju trots att slutet ska bli en lycklig återförening mellan väskan och dess rättmätiga ägare.

Gör ditt bagage utmärkande

När man har landat med flygplanet efter en lång resa, vill man helst bara lämna flygplatsen direkt och bara ta sig vidare. Tråkigt nog är inte vistelsen riktigt över än för alla som har flugit med incheckat bagage; för dem väntar en jakt efter resväskan på det rullande bagagebandet. För att korta ner sökandet finns det flera knep att använda sig av. Det bästa är att försöka få sitt bagage att utmärka sig på något sätt. Det kan handla om att ha en väska i en annorlunda färg eller mönster eller rent av en form som sticker ut. Då syns bagaget på långt håll och blir enklare att lokalisera. En annan och lite enklare metod är att sätta en färggrann bagagerem runt väskan också. Det kan framför allt vara ett tillvägagångssätt om man har en klassisk svart eller röd resväska, vilket är de vanligaste färgerna att ha på hjulväskor. Det sista, och kanske dessutom den viktigaste, knepet är att använda en bagagebricka med eget tryck. Det är det sista och avgörande för att se och i de fallen som det skulle behövas bevisa att väskan är just din och ingen annans. Reklamtryckta bagagebrickor finns i många färger och former, så där kan också en annorlunda design vara hjälpsam. Men viktigast är förstås att namn och adressuppgifter finns nedtecknade.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress