Fickpluntor

Fickpluntor
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Fickplunta eller plunta?

Var namnet faktiskt kommer ifrån är höljt i dunkel. I mitten av 1700-talet dök ordet lommeflaska upp och sedan dess har det funnits diverse olika namn men var just ordet plunta fick sitt ursprung är ett mysterium. Oavsett kan du säga fickplunta lika gärna som plunta och de allra flesta kommer förstå vad du menar.

Billig fickplunta eller en lite finare?

När det gäller just fickpluntor har vi faktiskt inte en hel drös med modeller att välja på. Men vi har både lite billigare modeller och lite dyrare modeller. De första fickpluntorna gjordes i tenn innan man gick över till att göra dem i glas och ännu lite senare till silver. Idag görs de flesta i rostfritt stål även om det går att få tag på pluntor i plast också. Vi håller oss dock till rostfritt stål. Vi har allt du kan behöva från en enkel klassisk fickplunta till en fickplunta med fönster till ett fickplunta med set innehållande muggar och en tratt.

Fickplunta med gravyr

Det är ingen fy skam i en helt vanlig fickplunta. Men för att göra det där lilla extra så rekommenderar vi att gå fickpluntan graverad. På en del pluntor går det också utmärkt att trycka. Fickplunta är relativt vanligt att ge bort i studentpresent eller att ge en fickplunta till sin bestman. Däremot är fickpluntan något bortglömd när det kommer till företagspresenter. Kanske borde ni prova det, just därför? Det är ett gyllene tillfälle för er att satsa på något som inte så många andra tänker på!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress