Hem & Hushåll

Hem & Hushåll

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Gåvor för hemmet

En gåva som stannar i hemmet och din mottagare blir ständigt påmind om dig som företag. Ge bort något som folk har användning av!

Borta bra, men hemma bäst

Hemmet är var mans borg, som bekant. Till sin fästning kan vi erbjuda produkter av alla dess slag. Det finns modernare sätt att göra borgen säkrare än med en vindbrygga. Vad sägs om brandlarm och -släckare?
Försköna och hög mysfaktorn i ditt hem med levande ljus och morgonrockar med eget tryck. Vi har även ett generöst utbud av hushållsprodukter med eget tryck som underlättar tillvaron erbjuda. För att nämna några, finner du skohorn, glasunderlägg och husliga verktyg - med eget tryck, förstås!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress