Giveaways

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Vad ska en bra goodiebag innehålla?

Säg hej då till tråkiga giveaways! Ge dina gäster något speciellt att minnas med genomtänkta och omtyckta gåvor. På denna sida hittar du ett brett sortiment av prisvärda och uppskattade produkter som kommer att sätta en magisk touch på ditt evenemang. Våra giveaways sträcker sig över hela spektrumet, från praktiska och stilsäkra till skojiga och unika föremål som passar alla olika typer av goodiebags och event.

En bra giveaway skapar ett positivt minne

Det är värt att lägga ner lite tanke bakom det man stoppar ner i en goodiebag. En bra giveaway blir som en minnesvärd påminnelse varje gång mottagaren ser den. En uppskattad giveaway används om och om igen och sprider på så vis glädje länge efter eventet. Det kan vara något praktiskt, roligt eller unikt som ger ett positivt intryck. Kom ihåg att gåvan också ska vara relevant för målgruppen och kunna hjälpa till att förstärka varumärket eller budskapet som du vill kommunicera. Ge bort en giveaway som inte bara är en pryl, utan en utvald produkt som skapar starka och positiva associationer med ditt evenemang eller varumärke.

Giveaway = smart exponering

När du trycker din logotyp eller det där supercoola budskapet på produkten blir den inte bara en gåva, det blir också ett smart sätt att marknadsföra ditt varumärke. Varje gång produkten används exponeras ditt varumärke för nya mänskor. När dina gäster tar fram och använder dina specialdesignade gåvor blir de inte bara ambassadörer för ditt varumärke, utan också för de fantastiska ögonblicken de upplevde under evenemanget.


Utforska vårt sortiment av giveaways för alla tillfällen och låt dina gäster ta med sig ett uns av glädje och positivitet långt efter att evenemanget är över. Våra produkter är inte bara prylar – de är nycklar till oförglömliga stunder!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress