Löparutrustning

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Naturlig träning

Löpning är en uppskattad träningsform med många utövare världen över. Det är en sport som passar både i grupp eller på egen hand, endast i sällskap med inspirerande musik.
Något som urskiljer löpning är att det i grunden kräver inte mycket för att komma igång. Det handlar helt enkelt om att springa, helst i intervaller för att orka längre. Tack vare värmen som all rörelse genererar, är detta ett träningssätt som fungerar i stort sett året om. Sverige erbjuder många vackra vyer för alla som ger sig ut på en springtur. Tänk på att asfalt inte är något optimalt springunderlag; mark i skog eller park är att föredra. Många gånger finns det bra plats precis vid sidan om asfalterade vägar att jogga på.
För att få ut det mest av din träning, gäller det att rusta sig med bra skor och kläder. Träningskläder för löpning utmärker sig genom det lätta men flexibla materialet. De är ofta fuktighetsreglerande och leder fukt till klädernas utsida där det snabbtorkar. Allt för att löparen ska kunna koncentrera sig på träningen och inte behöva tänka på annat.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress