Servetter

Servetter
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Servetter med tryck

Ibland vill man sätta lite guldkant på vardagen för sina kunder, då är servetter en fin produkt. Allra populärast är såklart att ha med sig servetter med eget tryck på mässor. I mässhallen delas det ofta ut mat och tilltugg och mässbesökarna blir kladdiga om händerna. Ett perfekt tillfälle för er att fånga upp nya kunder när de stannar till vid er monter för att torka av händerna lite. Även om de inte har plockat på sig av mat från er monter så kanske de plockar upp en servett från er och får på så sätt med sig er logga ändå!

Servetter till era anställda

Det är inte bara för kunderna man behöver sätta lite guldkant på vardagen, era anställda är också värda det! Det är lätt att tänka att man bara beställer speciella servetter till bröllop eller dop men det finns många andra tillfällen det passar också. En hög med servetter med tryck är perfekt att ha på kontoret till när ni har fredagsfika. Eller har ni kanske konferens snart? Ta med servetter med ert eget tryck på! Allting där ni delar likadana produkter skapar och stärker teamkänslan och ännu mer så om ni har er logga eller ert budskap på. Vill ni öka på det ytterligare lite har vi också servettringar i trä. På ringarna kan ni gravera er logga eller kanske ett annat budskap ni vill att era anställda ska ha med sig.

Servetter av återvunnet papper?

Även om servetter inte är gjorda av plast så är det ju ändå en engångsprodukt. Som ett miljömedvetet företag så förespråkar vi såklart att det är bättre att beställa produkter som håller längre eller som har ett mindre negativt avtryck på klimatet. De är svårt att ordna servetter av återvunnet papper eftersom pappret behöver vara relativt starkt för att hålla ihop och klara tryckprocessen. Däremot kan vi ordna servetter i komposterbart papper. Med andra ord kan ni använda servetterna och sen bara slänga dem på komposten så att de får återgå till naturen och lämna ett mycket mindre avtryck än vanligt papper. Funderar du på vad skillnaden är mellan vanliga servetter och de som är komposterbara? Fråga oss!

För alla tillfällen

Så även om servetter inte känns som den uppenbara profilprodukten, för det förstår vi att det inte gör, så måste vi ändå tipsa om att det är ett bra val. Servetter med eget tryck passar för alla företag för alla tillfällen!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress