Sommarpresenter

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Sommarpresenter

När sommaren närmar sig, gör företag rätt i att titta närmare på passande gåvor. Låt inte företaget falla i glömska under sommarledigheten. Köp somriga give aways till kunder och anställda. Vi har gåvorna för avkoppling, soliga stranddagar såväl som de regniga dagarna. Du finner även ett stort utbud för sommaraktiviteter, utflykter och givetvis produkterna för grillen – även själva grillen! Beställ fina presenter som hör sommaren till.

När är det sommar?

Vad är när sommaren är, kan definieras på olika sätt.
Enligt en rättvis fördelning, är alla årstiderna lika långa varje kalenderår. Då har sommaren hela tre egna månader helt för sig själva, vilka är juni-augusti. Dessvärre finns det inte många plaster på jorden där denna demokratiska fördelning faktiskt råder, även om man skulle kunna önska.
SMHI har framtagit alldeles egena kriterier för respektive årstid i Sverige. För att sommaren ska infalla, krävs det att medeltemperaturen ligger på minst 10 grader plus – under hela dygnet!
Ordet "sommar" tros ursprungligen betyda "halvår", vilket leder oss till ytterligare en tidsindelning. Där pågår sommaren i otroliga sex månader, från sommarsolståndet vid midsommar till höstdagjämningen några dagar före jul. Det övriga halvåret tillfaller vintern. Hösten och våren är alltså inga egna årstider, utan betraktas som "förstadier" till huvudårstiderna.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress