Julgodis

Julgodis

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Julgodis

En gång om året förväntas arbetsgivare ge sina anställda en julgåva. Inte sällan blir det då julgodis. Det är också vanligt att man ger det till kunder, som en gest för att man uppskattar att dom finns. Vi har ett brett utbud av olika sorters julgodis för företag. Här nedan listar vi vårt fulla utbud.

Godis hör julen till

Julen har alltid varit starkt förknippad med härliga godsaker av alla dess slag. Inget säger jul så mycket som väldoftande pepparkakor, mjukt marsipanbröd, stora chokladask, seg kola eller goda nötter.
Det finns en alldeles särskild stämning kopplad till julen som gör denna högtid unik. Låt den positiva känslan spridas till företaget genom julgodis med eget tryck. Som det gamla uttrycket säger: vägen till hjärtat går genom magen.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress