Reklamgodis

Vi har levererat reklamgodis till företag, stora som små. Reklamgodis är nämligen en produkt som passar alla företag. Det godis du hittar i vår katalog levereras generellt med tryck av egen logo, men vill du ha neutralt reklamgodis så finns möjlighet att beställa det också.

Olika typer av reklamgodis

Vi erbjuder påskgodis, julgodis, godislådor, tablettaskar, godiskorgar, mässgodis, clicktin (click clack) profilchoklad och mycket mycket mer. Om du bläddrar runt i vår katalog på Internet så hittar du olika typer av godis reklam.

Choklad

Den bästa chokladen som företagsgodis och reklamgodis. Choklad är billigt och gott godis med tryck till alla Nordens ...
Visa alla
Visa fler choklad

Förpackat Godis

Reklamgodis i alla möjliga förpackningar. Det finns inga gränser för vad som är möjligt i reklamgodisets värld.
Visa alla
Visa fler förpackat godis

Lösviktsgodis

Karameller, choklad och kolor i lösvikt med egen logga. Beställ så många kilo du orkar av gott företagsgodis!
Visa alla
Visa fler lösviktsgodis

Presentgodis

Godisaskar och presenter
Visa alla
Visa fler presentgodis

Godisreklam

För mässa och event är godisreklam ett eftektivt sätt att fylla sin monter. Vi erbjuder ett brett utbud och det ska finnas något godis som passar alla företag!

Du hittade väl allt?

Söker du en specifik produkt? Kanske har du själv fått godisreklam på en mässa och vill att ditt företag ska ha samma. Tveka inte att kontakta oss. Som trevligaste profilföretag i branschen har vi väldigt bra inköpskanaler och kan beställa i princip vilket reklamgodis som helst!