Klubbor

Klubbor
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Klubbor

Söta och goda klubbor som är uppskattat reklamgodis på mässa eller event. Finns i flera olika smaker och utföranden.

Klubbor med eget tryck.

Klubbor har alltid varit en populär typ av godis. Genom åren har man kunnat se godisklubbor i alla tänkbara färger, former och smaker. Vem minns till exempel inte klubborna med en stor, ätbar insekt i mitten?
Fördelen att sprida klubbor med eget tryck är flera. Det är enkelt att dela ut reklamklubbor på exempelvis mässor eller receptioner. Den låga kostnaden för den stora kvantiteten tillåter många företag att nå ut till många människor. Folk kommer att förknippa företaget med någonting positivt (och gott!).

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress