Tygpåsar

Tygpåsar
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Tygpåsar med eget tryck

Tygpåsar med tryck har blivit en trend som exploderat inom alla åldersgrupper. Var och varannan kedja säljer idag tygpåsar. Men det är ju inte alltid det är helt perfekt tryck på, som passar just er. Så det allra smidigaste är såklart att ni beställer tygpåsar med ert eget tryck. Genom att trycka era egna tygpåsar har ni möjlighet att få precis efter den färg, form och utseende ni vill ha. Tygpåsar kan ni dessutom använda både internt på företaget men det är också perfekt som en giveaway. Antingen kan tygpåsen själv vara det man ger bort eller så kan man fylla tygpåsen med massa andra fina produkter. Tygpåsar passar dessutom alla målgrupper och åldrar. Tygpåsar passar till barn som vill kunna bära runt på sina saker själva och till vuxna som hellre vill ha en snygg påse än en väska. Dessutom är tygkassar billigt och något som är lätt att beställa fler av när de tar slut.


Det var ju också det här med om det heter tygpåsar eller tygkassar. Vi på Medtryck väljer normalt att kalla det för tygpåsar. Tygkassar är också ett vanligt förekommande ord men vi tycker att det låter billigt och rullar inte riktigt lika fint på tungan. I verkligheten är det ju precis samma sak och du får själv göra värderingen och bestämma vilket ord du vill använda. Oavsett om du vill ha tygpåsar med eget tryck eller tygkassar med eget tryck så kan vi hjälpa dig.

Tygpåse med dragsko eller kanske i A4-storlek?

Tygpåsar är kanske en av de produkter vi säljer allra mest av. Därför har vi också en hel uppsjö av olika modeller för att ni ska kunna hitta rätt modell för er. Det första man behöver ta hänsyn till är om det är viktigt att tygpåsarna har någon specifik märkning, till exempel att det är ekologisk bomull. Därefter behöver man bestämma hur tjocka tygpåsar man vill ha. Beroende på vad man tänker att man ska använda påsarna till behöver såklart påsarna tåla olika mycket. Vi har allt från 140 g/m² till över 300 g/m² så oavsett om ni bara ska ha små papperslappar eller tjocka pärmar med viktiga dokument i påsarna så kan vi ordna något bra för er. Utöver tjocklek behöver man också fundera på vilken storlek som passar bäst och vilken sorts handtag man vill ha. Det finns tygpåsar med långa handtag, tygpåsar med korta handtag eller tygpåsar med dragsko. Enkelt förklarat är en dragsko en tygpåse med snöre som går genom en övre söm på påsen så att den går att dra igen och stänga. Storleksmässigt finns också en massa olika varianter att välja på där dragskopåsarna finns ner till väldigt små storlekar och en vanlig tygpåse kan rymma ett A4 utan problem. Vi förstår att det kan kännas överväldigande med alla valmöjligheter men du behöver inte lista ut allting själv. Slå oss en pling och berätta vad du ska använda era tygpåsar till så hjälper vi dig att hitta rätt modell!

Tygpåsar för miljön

I dagens klimat har vi insett att plast och engångsartiklar är något vi ska hålla oss ifrån så mycket som möjligt. Därför har tygpåsen blivit en högt aktad miljösymbol. En tygpåse kan användas om och om igen istället för en plastpåse som både är gjord av mer miljöskadligt material och som inte går att använda så många gånger. Vill ni dessutom ses som ännu mer eko-smarta är det allra bästa alternativet att trycka upp tygpåsar som är miljömärkta. Tygkassar blir ett billigt sätt att visa att miljön är viktig för ert företag samtidigt som ni ger något fint till era kunder och anställda.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress