Sveriges största utbud av reklamprodukter!

Presentreklam för företag

Presentreklam är enligt oss det bästa sättet att sprida information om ditt företag. Med presentreklam på exempelvis en mässa kan du associera din logo med en produkt. Detta gör att känslan för ditt företag förstärks.

Välja presentreklam

Den mest grundläggande tanken när du ska välja presentreklam är vad det är för ändamål med din give away. Presentreklam med tryck av egen logo är det vanligaste, men ibland kan presentreklam gå bra att använda som give away, utan att logotype trycks på den.


Se fler produkter

Gåvokort

Vi erbjuder ett brett sortiment av uppskattade gåvokort.
Visa alla
Visa fler gåvokort

Gåvoset

Färdiga set med gåvor till företag. Våra mest uppskattade gåvor från olika kategorier.
Visa alla
Visa fler gåvoset
Ring oss för personlig service - 08 - 30 37 00
eller klicka här om du vill bli uppringd av oss!
Tack så mycket! Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Presentreklam med tryck

Har du för avsikt att beställa presentreklam med tryck så är det viktigt att du tänker på att viss presentreklam har begränsade tryckmöjligheter. Kontakta oss för mer information.

Kundtjänst
Kontakta kundtjänst
Ring oss 08-30 37 00
Vardagar: 08:00 - 17:00
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss Visa adress
medtryck.com
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm