Bic

Bic

Rolig fakta om bic reklampennor är att det bläck som är godkänt arkiveringsbläck i Frankrike, inte är godkänt i Sverige. Vissa bicpennor är fyllda med ett bläck som håller i över hundra år, men trots detta är de inte godkända i vissa juridiska sammanhang i Sverige, utan man måste ha bläck från Svenskt Arkiv. Även om man tror att jorden blivit mindre i och med globaliseringen, så flera länder krav som tyder på att det bara är det inhemska bläcket man tror fungerar på sikt. BIC pennor är av hög kvalitet, men fungerar ändå utmärkt. Faktum är att det finns mer än bara pennor från Bic. De tillverkar flertalet produkter, såsom tändare, magneter och andra förbrukningsartiklar.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress