Kläder

Kläder

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Profilkläder med tryck

Ett av de viktigaste områdena inom profilering är utan tvekan profilkläder. Det starkaste argumentet för att beställa profilkläder är att du sprider ditt varumärke på daglig basis. Har du dessutom lyckats beställa rätt kläder så kommer du kunna sprida ditt märke långt utanför dina vanliga kretsar. Genom att vara lite smart när man väljer profilkläder så kan du nämligen få dina anställda och kunder att använda dina profilkläder även på sin fritid. En vanlig t-shirt med tryck används kanske bara när man joggar, och det är inget man har på sig större delen av sin fritid. Väljer man däremot kläder med lite diskretare märkning, så finns möjligheten att man har plagget på sig för att man tycker det är snyggt och din logo följer bara med på köpet. Ett utmärkt exempel på hur det fungerar är tex om man trycker egna skidkläder. Med största sannolikhet kommer mottagaren av skidkläder ha dessa tills de slitits ut. Tänk dig alla exponeringar du får i tex liftkön!


Ett välbekant uttryck är ”kläderna gör mannen”. På många sätt stämmer det faktiskt. Att förmedla ett budskap och utstråla något alldeles särskilt kan lätt göras med hjälp av enkla medel i form av kläder med tryck. Därför är det inte så underligt att profilkläder med egen logga är ett väldigt populärt alternativ när det gäller att marknadsföra företaget och kampanjer av alla dess slag. Färgglada t-shirts med egen reklamlogga är något som syns tydligt och kan nå där plakat inte kan, som inomhusmiljöer eller hela vägen in i vardagsrummet hos dina kunder. Kampanjer och allmänna event gör sig alltid bättre om deltagarna är klädda i matchande tryckta kläder som förstärker det budskap ni vill nå ut med. Profilkläder med tryck gör omgivningen mer uppmärksam på ditt event och gör det också lätt att se vilka som är arrangörer och deltagare.


Trenden med kläder med eget reklamtryck har även kommit att innefatta organisationers strävan att uppmuntra till hälsosamma val. Allt fler företag beställer funktionskläder prydda med peppande budskap till anställda och deltagare i olika evenemang. Det uppmuntrar till träning men också till sammanhållning inom arbetsteamet. Detta är bara ett av många kreativa exempel på hur man med enkla knep kan hjälpa och sporra sina medmänniskor samtidigt som din egen logga får synas på olika ställen runt om i världen. Andra, mer fina presenter och förslag inom samma motionstänkande är jackor som tål väder och vind. Stormjackor och bra regnjackor är för de allra flesta en förutsättning för utomhusaktiviteter vid sämre väder. En riktigt fin och värdefull present som visar omtanke och samtidigt sprider din reklam.


Många tänker på t-shirts när det kommer till profilkläder, men sanningen är att det finns så mycket mer att upptäcka! Medtryck har plaggen för alla situationer. Det kan gälla för arbete eller fritid, träning eller mjukiskläder. Vad du än söker för typ av profilkläder, finns vi alltid här att hjälpa dig att finna just det du vill ha!

Vad är profilkläder egentligen?

En fråga vi får ofta när vi berättar vad vi kan erbjuda är “Men vad är egentligen profilkläder?”. Inte en helt orimlig fråga ändå! För många är det självklart men för de som inte fått smaka på profilbranschen eller inte har beställt in något till ett företag innan så kan det uppfattas som en väldigt mystisk term. Så mystiskt är det dock inte, när man väl förstår innebörden! Det är nämligen inte svårare än så att profilkläder är alla kläder som man som företag använder för att profilera sig. Det handlar i många fall om att alla anställda har likadana kläder på sig, som i en snabbmatsrestaurang till exempel. Men det kan också handla om något så enkelt som att alla har kläder med företagets logga på. För även om profilkläder per definition inte måste vara tryckta så ger det helt klart en guldkant på tillvaron om företagets profilkläder har eget tryck. Kort och gott kan man säga att profilkläder är arbetskläder oavsett om dina anställda har likadana pikétröjor på kontoret eller likadana varseljackor på bygget.

Eget tryck på kläder

Har ni kommit fram till att ni ska beställa kläder med tryck så är det dags att besluta vad ni vill ha för tryck på era kläder. När vårt tryckeri ska trycka kläder finns det en massa olika alternativ och tekniker. Dessutom går det att få tryck på kläder billigt om det känns viktigt men det går också lägga några slantar extra för att verkligen få snygga kläder med eget tryck.


Vill ni få kläderna att se ännu exklusivare ut så är profilkläder med brodyr ett bra alternativ. Det kostar oftast några kronor mer men å andra sidan krävs det otroligt mycket för att en brodyr ska börja vissna. Vi står för att våra tryck på egna kläder håller hög kvalitet och sitter bra på kläder med egna tryck men däremot kan vi aldrig säga något annat än att en brodyr alltid kommer hålla längre än ett tryck. Därför är det också bra om man beställer arbetskläder med tryck att fundera var på sina klädesplagg man ska sätta trycket så att det både syns men också har bästa förutsättningarna för att hålla i så många år som helst.


När det gäller just kläder så har vi många alternativ för att få fram era produkter ännu snabbare än vanligt. Vi kan enkelt, mot en liten extra kostnad, trycka era profilkläder express så att ni har dem i tid till när ni behöver dem. Har ni bråttom så tveka inte att höra av er och fråga vad vi kan ordna.

Att välja modell

Det finns otroligt många fördelar med att beställa sina kläder och profilkläder online. Du behöver inte förflytta dig särskilt många steg från datorn, du behöver inte frakta något eftersom vi skickar er leverans direkt till kontoret och ofta får du dina profilkläder billigt. En av de ytterst få nackdelarna är såklart att du kanske inte kan föreställa dig exakt hur ett plagg ser ut bara baserat på en bild. Det har vi förståelse för såklart! Himla bra då att vi kan skicka ett prov till dig så att du får känna och klämma ordentligt innan du bestämmer dig.


Det finns ju faktiskt en nackdel till: att det finns så otroligt mycket att välja på. Det finns kläder till dam, kläder till herr och kläder till barn. Profilkläder som är en bomberjacka, profilkläder som är en dunjacka eller dunväst. Profilkläder med design av en hoodie och kläder som passar till en arbetsintervju. Det finns profilkläder som är eko och kläder av återvunnet material. Vi förstår att det blir himla svårt att navigera och välja. Så här kommer en liten sammanfattning av vad som finns och vad som kan vara bra att tänka på!

T-shirt med tryck

Att beställa t-shirt med tryck är det absolut vanligaste när man ska börja beställa profilprodukter. Därför vill vi gärna trycka på att fastna inte här, det finns massa annat kul att hitta på också. Men samtidigt så bör man inte underskatta det enkla men effektiva i att trycka en t-shirt.


T-shirt är ett plagg som ofta kan reduceras till ett väldigt vardagligt plagg och väljs ofta bort inför lite finare tillfällen. Men en t-shirt är också väldigt lätt att klä upp och göra snyggare. Tänk bara på hur enkelt men snyggt det ser ut med en t-shirt och kavaj. Extra snyggt blir det ju faktiskt om det är ett eget tryck på t-shirten. Vill man att t-shirten ska vara lätt att klä upp bör man dels välja en modell som är relativt enkel, gärna en t-shirt i bomull men inte allt för tjock och kraftig. Sedan måste man tänka på att det tryck man gör på sin t-shirt inte bör vara allt för utstickande. Ett mindre tryck på vänster bröst är alltid rätt! Sedan kan man enkelt göra ett större tryck på ryggen, på så sätt kan bäraren lätt välja om man vill ha något annat över för att det inte ska synas så mycket eller om man vill ha bara sin t-shirt med eget tryck så att trycket verkligen syns.


Man bör såklart också fundera på vem som ska bära ens t-shirt med tryck. Extra smidigt är det såklart om man väljer en modell av t-shirt som passar både herr och dam. Eller en t-shirt för både barn och vuxna om man behöver det. Men vill man inte köra på en klassisk t-shirt så finns ju också t-shirt i modell av en klänning så att man får något lite annorlunda. Spännande om man inte riktigt vill släppa klassikern men ändå ha något speciellt.

Linnen med tryck

Ett annat enkelt sätt att köra på en klassiker men ändå twista till det lite är också att beställa linnen istället. Då rör vi oss inte så långt ifrån de säkra t-shirtarna men det blir ändå något än vad många andra redan beställt. Dessutom finns linnen billigt och till alla. Den stora skillnaden mot t-shirtar, förutom avsaknaden av ärmar, är nog att linnen är man ofta i behov av att beställa lite olika modeller och storlekar. Oftast behövs både linnen för herr och linnen för dam. På t-shirtar kan man ofta hitta en unisexmodell eller till och med t-shirt för herr och så passar det på alla men vår upplevelse är att det när det gäller linnen faktiskt kan behövas lite olika. Men bli inte rädd för det, vi hjälper er att hitta rätt!


Linnen är generellt poppis att beställa till sportföreningar eller barngrupper. Linnen är perfekt till barn som ofta håller farten uppe och snabbt blir varma. Det brukar också vara framgångsrikt med linnen till gym eller till andra aktivitetsbaserade grupper. Men oavsett om det redan är full fart på ert företag eller om ni vill uppmuntra era anställda och kollegor till lite mer motion så är linnen perfekt.

Mössor med tryck

Mössor är också en populär profilprodukt bland våra kunder. De passar nästan alla förutom de som har fastnat i den konstiga tanken att de inte passar i mössa. Men hellre en mössa man inte passar i än att frysa om öronen tänker vi! Dessutom behöver man sällan välja mellan mössor som är billigt och mössor som är coola, det går att ordna både och. En annan bra sak med mössor är ju att de passar oavsett om ni är ute efter mössor till dam eller mössor för herr. Det lilla undantaget är såklart om ni vill ha mössor till barn, då kan man behöva kika på en lite annan modell.

Hattar eller mössor?

Det man bör fundera på om man är ute efter en hatt eller en mössa. Men vad är egentligen skillnaden mellan mössor och hattar? Båda är ju en sorts huvudbonad som bärs på huvudet. Det man kan peka på som den huvudsakliga skillnaden är att hattarna brukar vara något mer strukturerade i sin utformning. Till exempel brukar hattar ha en formad så kallad krona och ett lock uppe på. Utöver det har många hattar även ett brätte, vilken mössorna inte brukar ha. Mössor brukar, rent tvärtemot, ofta vara mjuka och inte särskilt strukturerade alls förutom ibland ett uppvik längst ner på mössan. Därför ser man relativt lätt skillnad på om det är en mössa eller hatt man har på huvudet. Det gör såklart också att de olika huvudbonaderna kan skicka ganska olika signaler och har rätt olika funktion. Det kan vara bra att ha i bakhuvudet när man funderar på vad man ska beställa. Även om vi har hattar för herr och hattar för dam så är det ändå vanligast hos våra kunder att de beställer mössor och inte hattar. Men är man sugen på det så går det att få hattar billigt också.

Trycka mössor

Mössor är generellt en snygg produkt att trycka på. Mössor med eget tryck syns väldigt tydligt när folk bär dem. Däremot ska man tänka på att alla mössor passar inte för tryck. Så när man letar efter mössor att trycka på får man tänka på vilken modell man väljer. Vill man ha tryck på mössor bör man leta efter en mössa som inte är stickad, eftersom trycket inte fäster särskilt snyggt på det underlaget. Men självklart kan vi ordna coola mössor med tryck, det gäller bara att välja en modell som vi kan trycka på.


Oftast när man ska beställa mössor till sitt företag så rekommenderar vi dock att välja en snygg modell på mössa och sedan brodera på. Att trycka är nämligen inte den enda utvägen! Oavsett om ni vill ha mössor med namn på, mössor med en egen text eller mössor med er logga på så är brodyr ofta ett bra alternativ. Inte nog med att brodyr faktiskt håller bättre än ett tryck så kan det också se lite mer exklusivt ut. Så är ni ute efter en märkning som håller och en produkt som håller öronen varma så är mössor med brodyr den perfekta beställningen.

Kepsar med eget tryck

Mössor är perfekta på många sätt och för många tillfällen men ibland är det ju helt enkelt lite för varmt. Att tvinga på sina anställda varma mössor mitt i sommaren så att de alla får värmeslag är ju kanske inte helt bra. Så är ni hellre ute efter något som ska användas när det är varmt men vill fortfarande ha en huvudbonad så är ju en keps ett solklart val. Genom att beställa kepsar online skyddar ni er inte bara mot solen utan ni kan också få tag på kepsar billigt. Vill ni gärna att era kepsar ska vara dyra så kan vi såklart ordna det, även om det inte är en så vanlig förfrågan. Men genom att göra kepsar till era egna så kan vi får fram väldigt exklusiva kepsar som kan upplevas som dyra även om prislappen nödvändigtvis inte behöver få ekonomiavdelningen att sätta i halsen.


När vi ändå pratar om utseendet på kepsen så måste vi ju nämna den stora variation av kepsar vi har. Här finns kepsar som passar herr, kepsar som passar dam och kepsar till alla barn. Vi har dessutom modeller till vuxna som matchar en motsvarande modell till de yngre så att alla era mottagare kan ha likadana kepsar. Det där med storlekar kan såklart vara lite knepigt men vill ni hellre ha det så har vi kepsar med flexfit också. Vi har också allt från enfärgade kepsar till kepsar med armymönster, eller camo som det så hippt heter i folkmun. Vill man verkligen lyxa till det har vi även modeller som man mer eller mindre kan få helt egendesignade. Kepsar är ju rätt universala i sina modeller men vi har också golfkepsar om det är så att ni verkligen är ute efter något specifikt. Skulle ni mot förmodan inte hitta det ni behöver på vår hemsida, kika gärna med oss om det är något vi kan leta fram åt er!


När man ska beställa kepsar till sitt företag så krävs nästan kepsar med en egen design. Att bara köpa in kepsar utan märkning tjänar ingenting till. Då är det bättre att köpa kepsar med tryck eller kepsar med brodyr. Så när ni ska trycka kepsar med er eget tryck, tveka inte att höra av er.

Tröjor med eget tryck

Även om huvudbonader alltid är hett utan att ge någon beslutsfattare hett om öronen så är även tröjor ett säkert kort när det är dags att köpa in profilkläder. Vi nämnde t-shirts innan man det finns ju många olika sorters tröjor. Precis som att mössor ibland är lite för varmt så kan ju t-shirts ibland vara lite för kallt och då är det kanske bättre med en långärmad tröja. Dessutom kanske en vanligt t-shirt inte alltid uppfattas som tillräckligt påklätt och professionellt, beroende på vilken bransch och situation man befinner sig i. Tröjor med tryck brukar däremot ofta gå hem. Framför allt när ni kan ha ert egna tryck på tröjor. När det är dags att sätta ert tryck på egna tröjor är det därför också bra att ta hänsyn till var och när tröjorna ska användas, precis som med allt annat. Ett stort färgstarkt tryck på tröjor kan uppfattas som lite mindre professionellt på till exempel ett kontor medan det kanske går hem direkt på en byggarbetsplats. Å andra sidan så kommer ett litet diskret eget tryck på tröjor se pluttigt ut på en arbetsplats och lätt missas medans det passar perfekt på kontoret. Så därför bör ni utgå ifrån att era tröjor ska passa ert företag, inte bara att det ska passa er personliga smak. Ni vill ju att era coola tröjor ska synas ordentligt och att era anställda vill använda sina egna tröjor med tryck.


Alla våra modeller är tröjor för tryck och går att göra riktigt roliga tröjor av. Därför behöver ni inte oroa er för om det är tröjor att trycka på utan kan helt enkelt nöja er med att hitta en modell som passar er. Så börja som vanligt med att fundera både på när, var och vem som ska använda dem. Det fiffiga med tröjor är ju att många modeller passar de flesta. Men vill man ha det så finns ju också tröjor för dam och tröjor för herr. Ofta finns då också modeller som matchar varandra så att ni ändå kan ha liknande tröjor till alla anställda bara att de är sydda lite olika. Den generella skillnaden är att tröjorna för dam är något mer figursydda. Den största skillnaden blir såklart om ni också behöver tröjor för barn, men även då finns det ofta modeller som matchar en modell för vuxna.


De allra flesta modeller av tröjor är gjorda i bomull. Det gör också att trycka tröjor blir relativt billigt. När det gäller bomull kan vi nämligen trycka tröjor med ett så kallat screentryck. Vilket är både billigt men också snyggt och hållbart, det bästa av alla världar helt enkelt. Men är det så att ni hellre vill ha tröjor med eget tryck i andra material så går de såklart allt som oftast att trycka på ändå, bara att vi får använda oss av andra tryckmetoder. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara. Dessutom finns också alternativet att brodera på sina tröjor också om ni hellre vill det. Det gör ofta att märkningen blir lite elegantare och att tröjorna kanske uppfattas som lite mindre alldagliga.

Jackor med tryck

Behöver ni något ännu varmare än tröjor så får vi kika på nästa lager: jackor. Vi förstår att det är tjatigt men även här finns det en massa olika modeller att välja på. Det bästa är som vanligt att utgå från när ni ska använda jackorna. Behöver ni kanske jackor som ska klara vinter eller räcker det med en tunn regnjacka för sommarens regnskurar? Just när det gäller jackor gör syftet väldigt stor skillnad för vilka jackor man ska beställa. Vill ni ha en lite enklare modell så kommer ni lättare över jackor billigt medan om ni vill ha en riktigt rejäl modell så får ni vara beredda på att lägga några kronor extra. När det kommer till jackor så kan det dock vara värt att lägga de där sista slantarna eftersom det kan göra stor skillnad i hur bra jackorna håller och hur ni uppfattas av dem som får jackorna. En riktigt rejäl och slittålig jacka kommer snabbt få er att framstå som både omtänksamma och generösa. En bra jacka är det dessutom större chans att era anställda bär även utanför arbetet så att er logga kan färdas och nå nya människor.


Som vanligt finns såklart både jackor till herr, jackor till dam och jackor som passar alla möjliga storlekar och former. Så gör vi dem extra snygga med er märkning sen. Även på jackor går det att brodera men ofta rekommenderar vi faktiskt att trycka på dem. Det beror på att jackor ofta är gjorda för att stå emot en del väta och kyla och det skyddet kan komprimeras om vi broderar igenom det yttre lagret. Men det finns såklart modeller som klarar av även brodyr utan att ni behöver riskera att bli fuktiga och frusna.

Skjortor av hög kvalitet

Vi har ju tidigare snuddat vid det här med att en t-shirt eller en tröja inte i alla situationer uppfattas som något som är professionellt och därför inte passar i alla sammanhang, tyvärr. Som tur är så finns det ett plagg som nästan alltid kommer anses vara professionellt. Undantaget skulle kanske vara en del hantverkaryrken där man kanske hellre ser att personen har arbetsriktiga kläder på sig. Men annars kommer skjortan alltid ses som professionell i de allra flesta sammanhang. Dessutom finns det även här olika modeller att kika på beroende på vilken känsla ni är ute efter. Det finns allt från skjortor i ekologisk bomull till skjortor i jeans. Självklart både skjortor för herr och skjortor för dam så att ni kan hitta precis det ni behöver. Genom att beställa skjortor på nätet finns dessutom ofta fler modeller att välja på än om ni skulle gå ner i en affär. När ni köper i en affärer behöver ni dessutom själva ta skjortorna till någon som kan märka dem snyggt om ni vill ha det. Vi hjälper er med alltihop så att ni smidigt får coola skjortor att ha på kontoret.


Vill man gå ytterligare ett steg så kan ni också beställa skor till. När det gäller profilkläder så kan skor ofta förbises som ett plagg som bara möjligen köps in till arbetsplatser där man är i behov av säkerhetsskor men så behöver det inte vara. Trampa upp en ny stig bland era konkurrenter genom att köpa in skor till ert företag som era anställda kan ha på kontoret. Inte nog med att ni kommer ligga steget före men ni kan också se till att era anställda har fotriktiga skor. Vill ni dessutom slå en extra knut på det hela kan ni beställa egna skosnören till. Oavsett går det att få fram skor billigt med tanke på hur länge det håller och vilket fin gåva det är.

Förkläden med eget tryck

När man pratar om profilkläder fastnar man lätt på de vanligaste klädesplaggen, de vi pratat om hittills: t-shirts, tröjor, mössor och kepsar. Men det finns ju så mycket annat att välja på också som man bara vidgar sina vyer lite. Förkläden är en rolig produkt till exempel. Förkläden passar perfekt på restaurang, såklart, men skulle likväl kunna passa på många andra företag också. I vårt sortiment har vi både förkläden som är framtagna för restaurangbranschen men också förkläden som är billiga och passar de som kanske inte har riktigt lika höga krav. Det finns dessutom förkläden i diverse olika material med allt från förkläde i ekologisk bomull till förkläden i jeans. Om ni inte känner er nöjda med förkläden med eget tryck så finns det också större möjligheter till ett förkläde med egen design. Vi har nämligen några modeller som vi kan sublimeringstrycka. Det innebär inte bara att vi kan trycka i princip vad som helst utan vi kan också trycka över hela produkten så att ni verkligen kan bestämma själva hur de ska se ut. Ni kan hitta på nästan vad som helst helt enkelt!

Morgonrockar med tryck

Morgonrockar är också en profilprodukt som gärna glöms bort. Men hur mysigt är det inte att mysa omkring i morgonrock och tofflor på morgonen med en varm kopp kaffe? Det är det nog få personer som skulle tacka nej till. För erkänn, har vi inte alla åtminstone funderat på att sno med oss den där mysiga morgonrocken från hotellet så att vi får fortsätta mysa när vi kommer hem? Jo, vi tänkte väl det. Se till att dina anställda inte behöver sno en morgonrock utan att de redan har en där hemma som de kan mysa in sig i när de kommer hem efter en lång dag på jobbet. Vi vill inte sträcka oss så långt som att ni borde låta alla era anställda ha morgonrocken på jobbet (men vilken dröm det hade varit). Däremot är det en perfekt gåva till personalen att hjälpa dem att slappna av när de kommer hem. Dessutom blir det en gåva tillbaka till företaget också när de är kommer tillbaka utvilade dagen efter och redo att jobba.


Morgonrockar uppskattas av de allra flesta. Därför finns också morgonrockar till de flesta. Morgonrockar för dam, morgonrockar för herr och morgonrockar för barn, oavsett vad ni behöver och vill ha. Det finns i morgonrockar i frotte, morgonrockar i ekologisk bomull och morgonrockar i fleece. Helt enkelt alla möjligheter för att ni ska kunna hitta det som passar er och göra mysiga och coola morgonrockar. Precis som kläderna gör mannen så gör brodyren morgonrocken, nästan i alla fall. Morgonrockar med brodyr är i alla fall mycket snyggare än utan brodyr. Vill man verkligen göra exklusiva gåvor så är morgonrockar med namn ett varmt och gosigt tips. Generellt är det väldigt få morgonrockar som får att trycka på. Vill man verkligen ha morgonrockar med eget tryck så finns det några modeller som det går att ordna på men oftast är det brodyr man bör kika på. Summan av kardemumman är i alla fall att morgonrockar är billiga i förhållande till hur mycket värde de skapar för de som får dem. Så ska ni satsa på en riktigt mysig gåva till era anställda så är morgonrockar definitivt något att satsa på.

Regnkläder som arbetskläder

När det regnar ute och vinden viner så är det ju perfekt att ta den där morgonrocken och mysa ner sig ordentligt inomhus. Men det är ju inte alltid alla som har det alternativet faktiskt. Så se till att dina anställda inte är ute och jobbar i regnet utan ordentliga kläder på sig. Se till att de åtminstone har regnkläder med ert eget tryck på så att de både har funktionella och snygga kläder. Det finns såklart både regnkläder för dam och regnkläder för herr men det viktigaste är ju att det är regnkläder för ert arbete och att det håller vattnet ute.

Arbetskläder med tryck

Är det så att ni inte bara befinner er utomhus när det regnar så är såklart arbetskläder med eget tryck ett uppenbart alternativ. Den första branschen man tänker på när man tänker arbetskläder är nog bygg. Men det finns såklart en massa andra kan använda arbetskläder för att visa upp sitt företag när de rör sig ute på gatorna. Genom att ha arbetskläder som visar upp sin arbetsgivare kan dina anställda omedvetet attrahera ännu fler jobb medan de jobbar. Smidigt!


Du måste såklart inte ha en massa anställda för att ha arbetskläder. Arbetskläder passar också dig med enskild firma men det finns lite kvantitetsgränser vi behöver hålla oss till. Men det är ju perfekt med ett par extra arbetsbyxor i bomull liggandes i garderoben om de andra blir smutsiga. Arbetskläder kan vara bra för annat också, inte bara för att visa upp vilka man är. Med ett par andra arbetsbyxor ser man enkelt vem arbetsledaren är till exempel. Men väljer man dessutom arbetsbyxor i varsel så syns man ordentligt om man jobbar utomhus när det är mörkt. Arbetskläder kan vara bra av en mängd olika anledningar helt enkelt.


Det lättaste sättet att få arbetskläder med snygg design är att beställa arbetskläder med eget tryck. Då kan ni beställa en ganska basic modell för att dekorera den med er egen logga så att den passar just er. Det viktigaste då blir kanske inte att modellen är den snyggaste ni någonsin sett utan snarare att det är en funktionell modell som passar er. Ska ni till exempel beställa arbetsbyxor så är det kanske viktigare att det är arbetsbyxor med stretch eller arbetsbyxor med avtagbara ben. Därefter kan ni se till att de även blir snygga. Det som är så bra med kläder är också att de går att få fram väldigt snabbt. Även om det finns en normal leveranstid så får arbetskläder också att få express så att ni kan ha dem så snabbt som inom en och en halv vecka. Det är inte helt illa!

Byxor med eget tryck

När vi ändå är inne på byxor så bör vi påpeka att det faktiskt finns andra byxor som ni kan beställa med eget tryck om det är så att ni inte är sugna på just arbetsbyxor. Det finns allt från mjukisbyxor, träningsleggings och byxor med avtagbara ben till bomullsbyxor, skidbyxor och shorts. Vilket också leder oss in på en viktig fråga: är shorts byxor?


Ordet shorts används i vardagligt tal i svenskan men kommer från början från engelskan. Det egentliga namnet är faktiskt kortbyxor. Vilket då borde peka på att shorts faktiskt är en typ av byxor trots deras tillkortakommanden. Frågan man kan ställa sig då är var gränsen för shorts går, både uppåt och neråt. Byxor med ben som precis passerar knäna kan kallas knäbyxor. Är de ännu längre kan de kallas trekvartsbyxor eller capribyxor. Vilket skapar ännu en fråga eftersom capribyxor också kan kallas caprishorts. Cykelbyxor kallas också byxor men slutar ofta ovanför knäna och borde då alltså klassas som shorts, eller? Men det finns ju också shorts med innerbyxa, innebär det då att det är byxor med byxor i? Och var går egentligen gränsen mellan shorts, hotpants och underkläder? Ja, det är en hel filosofisk gren man skulle kunna gräva ner sig i (se till att ha rätt byxor med tryck innan ni börjar gräva bara). För nu nöjer vi oss med att ni får klassa det hur ni vill men är ni ute efter antingen byxor eller shorts med tryck så kan vi hjälpa er med både och.

Handskar för arbete eller fritid

Vi lämnar det förvirrande ämnet byxor innan vi blir alldeles för långrandiga. Förutom basplaggen finns en hel hop med accessoarer som man också kan trycka på. Handskar är återigen en sådan produkt som kan passa många och som nästan aldrig är fel, förutom möjligen om ni skulle beställa och dela ut dem mitt i sommaren. Vi har både handskar och vantar beroende på vad ni är ute efter. Men är det handskar eller vantar ni ska ha, för var är skillnaden? Det finns ingen tydlig skillnad men generellt brukar vantar vara stickade medan handskar oftare är gjorda av lite mer rejält material såsom skinn. Sedan finns det både handskar som är lite finare, perfekt för er som jobbar på kontor, och handskar för arbete, perfekt för er som jobbar utomhus i kylan.


Handskarna dök upp första gången redan under antiken och användes främst av krigare. Förutom krigarna så användes handskar mest av de människor som hade högre rang och var ett sätt att visa upp sin ställning i samhället. Så sent som på 1800-talet började handskar användas av allmänheten för att skydda händerna mot kylan. Fint folk fortsatte dock att använda handskar året runt för att visa sin ställning och handskar som en fin accessoar var vanligt hela vägen fram till 1950-talet. Ordet handske kommer från tyskan medan ordet vante verkar ha funnit hos oss sedan fornsvenskan vilket också kan visa på att handsken uppfattats som något lite finare än vanten. Bestället ni handskar till era anställda så får ni vara försiktiga med hur de används dock. Att kasta sin handske framför någon var länge en gest som innebar att man utmanade personen till en duell. Så vill ni inte ha duellerande i korridorerna kan det vara bra att se till att de anställda håller i sina handskar.


Vilka vantar är bäst att beställa då? Det beror såklart på vad ni ska använda dem till men beställer ni handskar så kan det vara så att ni behöver beställa handskar till herr och handskar till dam. Vantar å andra sidan brukar ofta passa på många och kan därför vara ett bra alternativ. Oavsett är det en uppskattat gåva och ni får framstå som en varm arbetsgivare när ni värmer era anställdas händer. Dessutom kan ni brodera era vantar med namn, antingen företagets namn eller kanske mottagarens namn. En hjälpande hand och värmande gåva.

Pannband och svettband med eget tryck

En annan accessoar som är smidig att trycka på är också pannband. Pannband med tryck håller inte bara era kunder eller anställda varma om öronen men dessutom så syns ert tryck väldigt tydligt för människor runt omkring. Dessutom är det en produkt som passar i väldigt många sammanhang. Många med långt hår föredrar att använda pannband istället för mössa. Dessutom är pannband mysigt när det är vinter och det är lätt att använda pannband under träning. Men ett pannband när man är ute på löpning till exempel så blir det inte lika varmt och instängt som med en mössa men det blir ändå skyddande så att man inte börjar frysa om öronen.


Tänker ni att ni vill ha ett pannband som inte är ämnat för just träning så är ett pannband som är sitckat ett bra alternativ. Det är varmt och praktiskt men kan uppfattas som lite finare och mer moderiktigt. Det finns också pannband i bomull, pannband i fleece eller pannband i frotte.


Pannband med eget tryck går att antingen göra bara estetiskt eller så kan man satsa på att göra det så funktionellt som möjligt. Rent estetiskt kan man trycka sina pannband med egen text eller er logotyp. Vill ni hellre gå den funktionella vägen så kan ni till exempel trycka er pannband med reflex så att ni skyddar era anställda eller kunder samtidigt. Då blir det en omtänksam gåva i flera bemärkelser.

Tygmärken med eget motiv

Kläder i all ära men trots vår stora utbud så förstår vi också att ibland så kanske vi inte har precis det ni söker eller så har ni redan kläder som ni vill märka. Då finns det såklart en lösning även på det! Det bästa då är att beställa tygmärken att sy på era kläder eller tygmärken att stryka på era kläder. Tygmärken har funnits i hur många år som helst men har fått ett nytt uppsving på senaste tiden, utnyttja det. Om ni beställer tygmärken till ert företag, kanske ett tygmärke med er egen logga, så kan ni både fästa det på era produkter men ni kan också dela ut bara tygmärken till de som vill ha. Beställer ni riktigt coola tygmärken så kommer de försvinna från hyllorna snabbt som bara den, tro oss. Så fundera på vilka tygmärken ni ska göra själva och vilja tygmärken ni ska beställa. Har ni idéer men vet inte riktigt vad som funkar bäst så hjälper vi er gärna.


Vi förstår, det finns otroligt många val och de allra flesta passar många. Men oroa er inte, vi hjälper er jättegärna att hitta rätt i storstadsdjungeln av kläder så att ni får de produkterna som passar just ert företag och er situation!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress