Konferensmappar

Konferensmappar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Konferensmappar

Konferensmappar i alla varianter med många smarta funktioner. Oavsett om du ska på konferens eller möte, är konferensmappar praktiskt att ha nära till hands. Behöver du hjälp att trycka konferensmappar i Stockholm - eller övriga delar av Sverige, så har du kommit rätt!

Konferens med mapp - något alldeles extra

Att vara passiv är inget som underlättar för minnet eller inlärning. Tvärtom så är interaktioner av olika slag nyckeln till att lagra ny information och lärdomar i långtidsminnet. Därför är det aldrig fel att ta med papper och penna till föreläsningarna på konferensen! Se till att ta chansen att verkligen minnas och ta tillvara på all ny information och kunskap som gör sig tillgänglig på de speciella tillfällena som konferenser verkligen är. Hos oss kan du trycka konferensmappar. Med konferensmappar med tryck har man allt som behövs för att få ut det mesta från konferensen eller mötet. Konferensmappar med reklamtryck är särskilt framtagna för just dig precis som tillställningen där de ska användas också är. På konferenser är meningen att deltagarna ska utvecklas och få nya verktyg för att effektivisera arbetet. Det är lika mycket en gruppaktivitet som en egen resa inom självutvecklandet med mycket potential och många möjligheter. För att kunna få ut det mesta, är det av stor vikt att koncentrera sig att finnas där i nuet. Lägg så gott det går tankar och oro som inte hör till konferensen åt sidan gör dig tillgänglig för mötena och alla workshops syften och lärdomar. För att sedan enklare kunna blicka tillbaka och friska upp alla händelser är anteckningar något att starkt rekommendera. I en konferensmapp med egen logga möjliggörs detta och mycket mer. Med hjälp av konferensmappar med eget tryck kan du även nedföra dina egna reflektioner och inte endast nedteckna vad seminarieledaren sagt. Det är helt enkelt det bästa sättet att ta emot och förvalta ny kunskap kombinerat med dina alldeles egna och unika tankar. Det finns olika konferensmappar med egen logo som passar för olika tillfällen. Här på Medtryck har vi bland annat enkla med enbart anteckningsblock omslutet i ett fodral. Den vanligare varianten av konferensmappar med tryck har även penna och fickor för förvaring av saker som visitkort, lösa anteckningsblad och även telefon. Andra smarta tillbehör som kan finnas i konferensmappen är pennhållare, pärmringar, miniräknare och pappersklämma för att nämna några. Pennhållare för att du alltid ska veta var ditt viktigaste redskap befinner sig, pärmringar för att kunna använda din konferensmapp med reklamtryck som en pärm att bläddra i, miniräknare för att använda om föreläsningarna är av matematisk karaktär och pappersklämma för att hålla alla lösa pappersblad på plats. Konferensmappar med tryck har stor betydelse och många funktioner som inte är att försumma. Den tar konferensen till en ny nivå och hjälper dig att få ut det mesta - och även mer tack vara dina egna anteckningar av dina egna tankar!

Trycka konferensmappar

Man kan använda olika metoder för att trycka konferensmappar. Eftersom vi har så många olika varianter så är det också kanske logiskt att det är olika tryckmetoder. Det finns t.ex. vissa som vill trycka konferensmappar i digitaltryck - men då är det inte alltid det är möjligt att välja konferensmappar i skinnimitation. Kontakta alltid oss om vi väckt ditt intresse. Vi är experter på att trycka konferensmappar.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress