Accessoarer

Accessoarer
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Accessoarer

Hos oss på medtryck.com hittar ni alla typer av accessoarer att trycka er logga på. Vi är specialister på att ta fram förslag på profilerade accessoarer som garanterat kommer uppskattas av era kunder.

Accessoarer för alla smaker

Vi kan erbjuda en mängd olika accessoarer för alla typer av kunder och tillfällen. Allt från visitkortsfodral och plånböcker till necessärer och laptopfodral.

Ett ord, många innebörder

Accessoar syftar på en mängd olika ting. Det handlar om tillbehör av olika slag, oftast med en exklusiv anknytning. En accessoar med tryck fungerar som grädden på mousset, och framhäver lyxen i vardagen. Accessoarer med tryck kan röra sig om eleganta plånböcker, CD-case eller olika typer av fodral till laptop, visitkort och pass - för att nämna några.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress