Blyertspennor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Blyertspennor

En klassisk, billig och enkel profilprodukt. Pennor med tryck är förmodligen det största området inom presentreklam. Blyertspennor säljer inte riktigt lika mycket, eftersom de flesta reklampennor är avsedd för signatur av kvitton och papper. Stiftpennor och blyertspennor brukar oftast handlas av kunder som riktar sig mot studenter. Saknar du någon blyertspenna, är du välkommen att kontakta oss. Vi har tusentals reklampennor i vårt sortiment!

Blyertspennor med tryck

Vi på medtryck.com erbjuder flera olika modeller av blyertspennor med tryck. Vi har dock märkt att efterfrågan på blyertspennor dalat i takt med att stiftpennor tagit över mer av marknaden.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress