Gem

Gem
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Gem med reklamtryck

Med Sveriges största utbud, så erbjuder vi flera modeller av en så enkel produkt som gem. Allt för att din reklamprodukt ska bli precis som du tänkt dig. Med ett litet reklamtryck på gemet kan du synas i de allra mest oväntade sammanhang.

Olika priser på gem med tryck

Beroende på tjocklek, storlek och kvalitet så varierar priset på gemen. Här nedan kan du välja att sortera våra gem på populäritet, pris eller produktnamn.

Olika färger på gem

Vi har gula, blåa, röda, rosa, svarta, gröna, turkosa och vita gem. Hittar du den färg du söker så väntar vi på din beställning. Gör du det inte, så är du välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta rätt färg!

Gem - en riktig ädelsten

Gem med reklamtryck är något man tar för givet ska finnas på alla arbetsplatser - i synnerhet på kontor. Även i hemmet är gem något som man räknar med ska finnas på plats. Det lilla, böjda redskapet är mycket användbart särskilt vid sortering av papper. Reklamtryckta gem är mindre permanenta än häftapparatens stift men hjälper på samma sätt att hålla i hop de papper som hör i hop. Man slipper sitta i klistret så att säga när man använder pappersgem med eget tryck. Ett gem är lika enkelt att sätta dit som att ta bort från papperna. Det är en lika enkel som genial och nyttig uppfinning. Det underlättar allt pappersarbete avsevärt på ett enkelt och smidigt sett. Gem är ett gammalt verktyg som hängt med riktigt länge och aldrig kommer att kunna ersättas. Mycket av pappersarbetet har skönt nog blivit digitalt och hamnat i datorer, men det är och kommer att förbli mycket papper som kommer att förbli i fysisk form. Det är något som i synnerhet folk som sysslar med redovisning är varse om. Då är reklamtrykckta gem något som underlättar arbetet något enormt.

Gem med eget tryck har även större användningsområden än att hålla i hop blad av papper. Ett annat sätt att bruka ett gem är att till exempel sätta fast det på senaste lästa sidan i en bok man håller på att läsa. På så sätt kan gemet med logotryck fungera som ett bokmärke som hjälper till att hålla reda på var i boken man befinner sig sedan man sist satte sig till ro för att läsa. Det är ett enkelt, praktiskt och även billigt sätt att hitta rätt i boken man för tillfället tagit sig an. Då passar i synnerhet gem som är av en plattare karaktär, men vanliga, klassiska gem kan naturligtvis också användas som bokmärken. Ett annat sätt som gem med eget reklamtryck kan användas utöver sitt naturliga användningsområde, det vill säga att hålla i hop papper, är att de kan hjälpa till vid enklare skissande. Gem är raka och därmed bra stöd när man vill rita kortare, raka linjer. Men lägger helt enkelt gemet på papperet i fråga på den plats där linjen önskas och drar med pennan längst med gemets raklånga strecka. Precis som vid exemplet med gm som bokmärken, så underlättar det här om gemet är platt.

Håll reda på gemen

Då gem är små och lätt kan försvinna när de inte används, kan det vara nyttigt att även skaffa gemhållare. De är i många fall magnetiska och håller på så sätt gemen på plats och alltid nära till hands när det är dags. Är hållaren inte magnetisk, är ett förslutande lock att rekommendera, för annars är det lätt att ställa till med oreda om man råkar fälla omkull gemhållaren med eget tryck.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress