Miniräknare

Miniräknare
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Miniräknare med eget tryck

Här listar vi ett brett utbud av miniräknare med tryck. Notera att om du mot förmodan skulle sakna en specifik modell av miniräknare så är vi inte sena att komplettera vårt utbud. Vårt mål är att alla kunder ska hitta sina produkt direkt i vår webbkatalog. Sanningen är dock att det finns otroligt många olika modeller av miniräknare, att det är svårt att presentera alla.

Reklamtryck på miniräknare

Miniräknare som give away är, datorns miniräknare till trots, en väldigt uppskattad gåva. Vi på medtryck.com använder själva miniräknare som vi en gång för länge sen fått av ett företag. Om man har en miniräknare som fungerar och som är enkel att använda, så finns det absolut ingen anledning att slänga den. Lång livslängd är det generella livstecknet för en bra profilprodukt och en miniräknare med reklamtryck håller längre än vad batteriet som driver den håller.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress