Mössor

Mössor
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Mössor

När vintern närmar sig så börjar vi få in beställningar på mössor med tryck. Det vanligaste är att företag beställer mössor med brodyr, eftersom det oftast blir snyggast. Att tänka på när man broderar mössor är dock att man inte kan ha en allt för stor logo. Det blir sällan snyggt. Vill du ha grafiska förslag på hur dina mössor kan tänkas se ut, så ordnar vi detta åt dig som kund - helt kostnadsfritt!

Mössor för företag

Vi säljer mössor med tryck, likväl som mössor med brodyr. Viktigt att veta är att det är mössor för företag. Vi säljer alltså inte till privatpersoner. Vill du veta mer om våra försäljningsvillkor, så hittar du dessa i sidfoten, lite längre ner. Är du en mindre organisation eller förening, går det självklart bra att beställa mössor. Men generellt säljer vi mössor till företag - stora som små!

"Jag passar inte i mössa"

Många förföljs av den besvärande övertygelsen om att de absolut inte klär i mössor. Det är ingen vidare kombination med ett bo i ett nordligt land med långa, kalla vintrar. Förutom att det inte blir roligt att vara utomhus, kan det dessutom ge förödande konsekvenser. Ett av de värsta scenarion är när extra utsatt delar, som öronen, råkar ut för permanenta skador. Vävnaden kan förfrysa, vilket stryper blodtillförseln. Om det pågår under för lång tid, dör vävnaden och faller av.
Men det finns tröst. Lyckligtvis handlar det om många timmar, eller extrem kyla, innan kroppsdelar faller av. En klart roligare tröst är att nu för tiden finns det mössor i otaliga designer. Variationerna är så skilda, att det är omöjligt att inte hitta någon som passar. Känner man sig ändå osäker med att bära mössa, fungerar mössor med tryck som en bra distraktion.
Har man hår på huvudet - ju längre desto bättre! - fungerar det till en viss del också som skydd. Särskilt vindbeständig är det av förståeliga skäl i inte, men funkar vid mildare kyla.

Värmande kläder

Huvud, öron, hals och framför allt händer och fingrar är delar av kroppen där kylan naglar sig fast. Det är därför inte så konstigt att det finns särskilda plagg för dessa. En varm jacka utgör basen för vinterkläder, men utan mössa, vantar och halsduk kommer man inte långt. Många minns säkert från lågstadiet hur fröken förklarade varför mössan var så viktig: huvudet är som en skorsten där en stor del av kroppsvärmen ryker ut. Behållen genom att täcka över skorstenen - bär mössa!
Riktigt så illa är det tack och lov inte. Mössan håller inte hela kroppen varm; utan ser snarare till att bevara huvudets värme - det är den huvudsakliga anledningen! Eftersom huvudet lätt påverkas negativt av såväl kyla som värme, räcker det gott och väl som anledning att bära huvudbonader, även om det inte är detsamma som att hela kroppen skyddas.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress