Packtejp

Packtejp
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Packtejp

När distanshandeln ökar, så försvinner delvis möjligheten att ha påsar med tryck för att branda dina kunders inköp. Lösningen är att du använder packtejp när du packar kundens paket. Det finns olika typer av packtejp för olika ändamål.

Packtejp med tryck

Vi kan trycka packtejp efter dina önskemål. Det finns flera färdiga varianter av tejp med tryck och priserna varierar beroende på hur många färger du vill trycka din packtejp i.

Olika typer av packtejp till olika typer av företag

Beroende på hur din budget samt vad ditt ändamål är, så finns det olika modeller att välja på. Är ni t.ex. många som jobbar i ett lager, så kan det vara viktigt att packtejpen är extra tyst, för att det inte ska bli för hög ljudnivå på lagret. Packtejp med tryck som presentreklam är också en uppskattad gåva. I synnerhet om dina kunder är e-handlare och postorderföretag. Beställ din reklamtejp hos oss, eller ring oss för att diskutera vad som passar ditt företag bäst!

Viktig packtejp

Vid större packningar som produkter i kartonger, eller redan vid ett välfyllt kuvert, kommer packtejp in i bilden som avgörande för att lasten ska komma oskadd fram till sitt mål. Packtejp med eget tryck ser inte bara till så att de packade lådorna och kuverten förblir stängda, utan skyddar även innehållet från olika skadefaktorer. Det kan handla om vatten, smuts och lukt som kan försämra och i värsta fall förstöra produkterna som är nedpackade och ska fram till en förväntansfull mottagare. Därför är det viktigt att använda rikligt med rätt typ av packtejp med reklamtryck för rätt tillfälle. Medtryck erbjuder packtejp med egen logotyp i olika material och storlekar. Vi har bland annat ett miljövänligt alternativ i form av ekologisk packtejp med eget reklamtryck som är tillverkad av återvunnet papper kombinerat med naturgummi. Den miljövänliga papperstejpen fungerar lika bra som de av plast med samma säkra fäste. En annan fördel med packtejp av miljöpapper är att tejpen är mycket enklare att riva av utan att använda någon sax för att klippa av bitar av packtejpen. En annan variant som finns inom gruppen packtejp med egen logga är den tysta sorten. Den tysta packtejpen med reklamtryck ger mycket mindre upphov till de oljud som packtejp annars kan orsaka. Perfekt vid stora och många packningar där mycket packtejp på kort tid går åt. Då kan det kännas skönt för öronen att packa med tystare tejp som låter mindre än klassisk packtejp.

Mer än packtejp

Utöver packtejp med digitaltryck och andra typer av reklamtryck, har Medtryck även andra packningsprodukter inom samma kategori. Här finner du även relaterade produkter som avspärrningsband utan tejp, kontorstejp och tejphållare framtagna för de mindre tejprullarna på skrivbordet. Avspärrningsbanden är i samma format som vanlig packtejp, men kommer i desto längre längd - och givetvis utan tejp på någon sida! Avspärrningsband med eget tryck kan användas vid exempelvis längre köer där system behöver upprättas för att underlätta för deltagarna till det populära eventet. Kontorstejpen är tunnare och mindre stark än packtejpen, och passar bättre till andra ändamål på kontret än just packning. Det kan handla om temporära lagningar eller till dokument av olika slag. Kontorstejp är helt enkelt ett måste på alla kontor, det vet alla som jobbat i kontorslandskap någon någon under sin yrkeskarriär. Tejpbehållaren är till för mindre och smalare tejprullar. Skulle en hållare önskas för grövre tejp, som till exempel stor packtejp med egen logo, är det naturligtvis någonting som vi kan ordna. Tveka aldrig att höra av dig om du söker någon produkt eller tillbehör som du inte hittar på vår sida. Vi kan ordna fram det absolut mesta!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress