Paraplyer

Paraplyer

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Paraplyer med tryck

Den profilprodukt som vi säljer mest av på hösten är reklamparaplyer. Historiskt sett har det alltid varit en uppskattad reklamprodukt eftersom ett paraply med tryck är väl synligt och har en bra yta för tryck av logo. Vi kan trycka paraply både lokalt i Sverige och i Asien, beroende på när du behöver ditt paraply med tryck i handen. Kontakta oss gärna för mer information.


Reklamparaply

Egentligen är ingen värdering i vad ett reklamparaply är för något. Reklamparaply är helt enkelt ett kortare ord för just paraply med tryck och används när någon snabbt ska beskriva vad det är för produkt. Ett reklamparaply kan vara både exklusivt eller billigt.

Hitta reklamparaply

Eftersom vi har stora bilder så är det lätt att hitta rätt reklamparaply. Vill du beställa paraply med tryck och saknar en specifik modell, så kan du kontakta oss så letar vi upp ett paraply som passar dig!
När ovädret är framme, är paraplyer det första som kommer fram. Ett perfekt tillfälle för din logga att synas. Vi har ett brett sortiment av paraplyer. Olika typer vi har att erbjuda är automatiska, stormtåliga eller helt enkelt extra färgglada.

I ur och skur

Paraply är ett ting med gamla anor. Men trots den enkla grundkonstruktionen, dröjde det ända till 1500-talet innan de ickeadliga européerna fick tillgång till paraplyer. För till dess hade paraplyer varit att betrakta som statussymbol, vilket endast anstod vissa att få bära. Eftersom franskan var språket som åtnjöt högst status, är det därifrån som ordet kommer. Det är en sammansättning av två ord som betyder ”mot regn” – ett minst sagt beskrivande begrepp.
Nutidens paraplyer har en helt annan kvalitet. Paraplyer ska skydda mot regn, men även stå emot blåst och stötar. Konstruktionen ska ge ett stabilt och slittåligt regnskydd. Paraplyer är och kommer att förbli det populäraste regnskyddet. Det är mycket enklare att fälla upp ett paraply än att byta om till regnkläder. Beställ paraply med tryck så får du reklam som håller – i ur och skur.

Annorlunda design

Är du på jakt efter reklamparaply med eget tryck som sticker ut utöver det vanliga, så har du kommit till helt rätt ställe! Vårt stora utbud av paraplyer med reklamtryck sträcker sig från klassiska paraplyer, även inom undergrupperna golf- och kompakta paraplyer. Vad sägs om till exempel reklamparaplyer med eget tryck som har paneler som bildar ett fyrkantigt i stället för ett runt paraply med reklamtryck? Eller kanske att avlångt, det vill säga ett extra brett paraply tänkt för två personer? Möjligheterna är många och fortsätter; det finns paraply med transparenta paneler, eller med tryck föreställande en klar himmel på insidan av panelerna. Design och form är något som är roligt att experimentera och prova nya infallsvinklar när det kommer till paraplyer med egna reklamtryck. Även handtag kan i bland också vara möjliga att sätta sin egen prägel på. Enklas är på paraplyer med raka handtag med platt slut, för då kan toppen (alltså det ”platta slutet”) märkas med domingtryck. Doming är som en tjock och hårdare typ av klistermärke som kan fästas på jämna ytor. Det sätter en extra prägel och egen touch på ditt eget paraply med tryck.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress