Plastpåsar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Plastpåsar för mässan

På en mässa delas det ut väldigt mycket produkter, men en sak som många utställare ofta glömmer är egna plastpåsar med tryck. Vårt tips är att stå redan vid ingång och ge alla nya besökare en påse i handen med lite kort info om ditt företag och lite godis i botten.

Största leverantören av plastpåsar

Vårt mål är att bli Sveriges största leverantör av plastpåsar med tryck. Detta vill vi uppnå genom att erbjuda en exceptionellt bra service och alltid ge våra kunder snabba svar. Vår katalog med plastpåsar är öppen dygnet runt och våra kunder kan söka den information närhelst man vill. Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder, och skulle våra kunder söka en plastpåse som vi inte har i vårt sortiment är vi inte sena att komplettera med den.

Beställa större upplaga

Representerar du en större butikskedja eller ett köpcentrum som önskar beställa en större upplaga med plastpåsar, så erbjuder vi direkta kontakter med fabriker i Asien så att du slipper att gå genom flertalet svenska mellanhänder. Med en större upplaga av plastpåsar så menar man generellt över 25 000 kassar.

Har du några plastkassar med tryck hemma?

Om du tvivlar på att plasTpåsar med tryck är en bra produkt så kan du titta i ditt hem. Förmodligen har du fler än en plastpåse hemma och det är inte alls en slit och släng produkt som bara används en gång. Vi vågar påstå att den genomsnittliga plastpåsen används minst två gånger.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress