Reflexer

Reflexer
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Reflexer

Vårt utbud av reflexer sträcker sig långt. Nedan listar vi fler olika modeller av reflexer som du i vissa fall kan skräddarsy precis efter egen förmåga.

Reflexer med reklamtryck

Alla reflexer går att trycka. Vill du ha reflexer med reklamtryck så finns det olika tryckmöjligheter beroende på vilken modell du tittar på. Det vanligaste är att det är screentryck, vilket innebär att din reflex trycks en gång i varje färg. Reflexer med tryck får allt som oftast innehålla max fyra olika färger.

Reflex - din osvikliga följeslagare i vintermörkret

Tänk vilken stor skillnad en liten ynka reflex kan göra. Med sitt fantastiska materialet som reflekterar omgivningens ljus och får dig att synas. Det tillåter bilister att upptäcka dig på hela tre gånger så långt avstånd än utan reflex. Inte undra på att reflexer har kommit att bli en självklarhet. Det är en enkel och billig åtgärd som varje år räddar liv. Något som många däremot inte vet är att reflexer fungerar inte lika bra efter cirka två år. Se därför till att byta ut dina reflexer vartannat år.
Det kan hända att man bara har en reflex på sig. Bästa placeringen för en ensam reflex är i höfthöjd, till höger sida av kroppen. Principen utgår från det faktum att Sverige tillämpar högertrafik. Det innebär att gående på vägar utan trottoarer ska gå till vänster om vägen. Därmed blir den enda reflexens placering till höger optimal.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress