Spiralblock

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Fördelar med spiralblock

Med spiralblock finns fördelen att kunna helt vika varje uppslag utan att skada anteckningsblocket. Det har gjort att många föredrar spiralblock med eget tryck framför andra typer av anteckningsböcker. Block med spiralbindning blir även enklare att komma åt större yta av hela papperet så att anteckningar enklare kan föras över hela sidorna utan att handen ”krockar” med mitten av uppslaget. Detta är särskilt bra för den sparsamma som gillar att fylla upp varje sida med anteckningar till bredden! Ytterligare en fördelaktig egenskap som spiralblock med egen logga besitter är enkelheten i att avlägsna sidor ut blocket. Vill man ta bort en sida för att spara eller slänga är det enkelt att rycka loss papperet från spiralfjärden. Är blocket som man plockar sidor ur ett reklamtryckt spiralanteckningsblock så brukar flera sidor klara sig undan i ett stycke. I andra typer av anteckningsböcker är det desto vanligare att sidan som ska loss naggas en aning längst in eller i värsta fall rivs sönder vid avlägsnandet. Spiralblock må en mer simpel look och ofta vara billigare än andra anteckningsblock, men de har sitt värde i smart funktion och design!

Den goda spiralen

Ofta får vi höra om onda spiraler, att det ena dåliga vanan eller någonting annat leder vidare till fler dåliga saker. Man hamnar i en ond spiral som håller en fast i det dåliga och vidhåller och successivt förvärrar situationen. Därför är det inte så märkligt om man spontant förknippar ”spiral” med någonting negativt som är icke önskvärt. Tar man däremot ett steg tillbaka och ser rationellt på det hela, så är spiral ingenting annat än just en spiral: det vill säga en form som ger en betydande funktion till olika produkter i olika sammanhang. Det kan handla om en spiralformad fjäder i en madrass eller som formen på ett preventivmedel. I många olika mekaniker och funktioner är spiralen helt avgörande att de ska fungera. En vanlig bläckpenna med tryckmekanism upphör att fungera som den ska om man tar bort den lilla, men ack så viktiga, sprialfjädern. Fjädern gör att kulspetsen fälls ut respektive fälls in som den ska. Att placera en stor sammanhållande spiral i anteckningsblock är en fiffig idé. Det blir lätt att bläddra och vika i uppslag. I spiralblock med eget reklamtryck är det enklare än annars att skriva över hela ytan på varje sida och att avlägsna sidor ut spiralblocket. Så beställ spiralblock med egen logga från Medtryck och njut av alla fördelarna!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress