• Silver Mattermos med lasergravyr
Tänk på att produktens färger kan uppfattas olika beroende på vilken datorskärm man tittar på. Om produktens färg är av stor vikt rekommenderar vi att man beställer hem ett produktprov innan beställning.
Silver
W1siziisijiwmtyvmtivmdivbjrkzhp5ehhvxze4nzhfndm1odlfmzeucg5nil0swyjwiiwiy29udmvydcisii1yzxnpemugnjh4njgglwjhy2tncm91bmqgi2zmzmzmziatz3jhdml0esbjzw50zxiglwv4dgvudca5ohg5ocatywxwagegcmvtb3zliix7imzvcm1hdci6impwzyj9xv0

Isosteel Mattermos

Artnr. 1878
Minsta antal: 20 st

Isosteels mattermos har utsetts till vinnare av TV-programmet PLUS. Hos oss beställer ni mattermosar med er egen logga graverad. Det tyska varumärket Isosteel är välkända för sina snygga och högkvalitativa produkter. Termosarna har en lång hållbarhetstid och är tillverkade i rostfritt stål av 18/8 kvalitet. En termos från Isosteel är dubbelväggad, vilket bland annat innebär att den är lättrengörlig, okrossbar. Värmeisoleringen håller mycket god nivå. Handtag, praktisk bärrem och kork med quickstop-funktion gör det praktisk och användarvänlig. Med quickstop-korkar öppnar och stänger du termosen lätt med hjälp av en knapptryckning. När du skruvar tillbaka muggen på termosen, stänger sig korken automatiskt för minimera läckagerisk.

Se produktdetaljer >>
Isosteel
Silver
Du får alltid en skriftlig offert samt ett digitalt korrektur innan en order är bindande.

Nöjd kund garanti

Som kund kan du känna dig trygg i att vända dig till medtryck.com Att beställa reklamprodukter med tryck ska gå smidigt och vara så enkelt som möjligt. Vi hjälper dig med allt från produktförslag till leverans av färdiga produkter.
  • Garanterat ett bra pris
  • Produktprover
  • Personlig service
  • Alltid offert och korrektur
  • Säkra leveranser
  • Uppföljning
Antal
20 st
35 st
75 st
125 st
Pris/st
455,00
413,00
364,00
328,00
Lasergravyr
18,00
14,00
10,00
8,00
Alla priser visas exklusive moms. Startkostnad tillkommer med 695 kr vid lasergravyr.
Samtliga produkter på medtryck.com omfattas av vår Nöjd kundgaranti
Ring gärna 08 - 30 37 00 vid frågor!
  • Stålmattermos
  • Med handtag, bärrem och quickstop-kork

Isosteel

Isosteel är ett tyskt termosmärke från 2001. Deras värmekoppar och andra termosprodukter har en stilren och tidlös design som är lätt känna igen. Alla Isosteels vakuumprodukter är okrossbara, med dubbelvägg och imponerande termosisolerande egenskaper. En fin termossamling av hög kvalitet.

Visa samtliga produkter från Isosteel
Material
Rostfritt stål 18/8
Storlek
1,5 liter
Vikt
930 gram
Minsta antal
20 st
Normal leveranstid
2 till 4 veckor | Snabbare leverans?

Märkning

  • Lasergravyr

Lasergravyr

Märkningen används till hårda produkter, i första hand metall, men även på trä. En laserstråle bränner med hög precision bort översta lagret på produkten, så att loggan/texten framträder. Produktens material påverkar vilken färg märkningen får. Man betalar en startkostnad på 695 kr första gången man graverar ett motiv. Det är för att ställa in maskiner och göra provgravering

Får man se en skiss innan man beställer?

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Hur beställer jag?

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

Generella frågor och svar

Nöjd Kundgaranti

Vi garanterar bra pris
Vi garanterar personlig service
Vi garanterar säkra leveranser
Vi garanterar prover
Vi garanterar kostnadsfri offert och korrektur
Vi garanterar en uppföljning
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.
Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress