Arbetsbyxor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Arbetsbyxor

Vårt utbud av arbetsbyxor utvecklas hela tiden. Efterfrågar du en specifik modell så kan vi alltid lösa detta åt dig. Speciellt för medtryck.com är att vi är duktiga på att hitta rätt arbetsbyxa och även märka byxorna precis efter dina önskemål.

Byxor för arbetsplatsen

Arbetskläder tjänar många syften. De är till för att skydda, upprätthålla god hygien och markera för omgivningen att arbete pågår. Yrkeskläder känneteckas av bland annat specifika färger och kraftigare tyg. Arbetsbyxor kan ofta vara utrustade med reflexer och ha särskilda egenskaper, som att exempelvis vara vattentäta. Vissa yrkesgrupper förknippas med arbetskläder och behöver ständigt hålla sig uppdaterade om det senaste. Beställ dina arbetsbyxor av hög kvalitet och god säkerhetsstandard hos medtryck.com!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress