Termosmuggar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Vad är en termosmougg?

Termosmugg är benämningen på en mugg som har en termoisolerande funktion. Den öppnas genom att man trycker ner en liten knapp och man kan då dricka varm dryck direkt ur muggen.

Vad är den korrekta benämningen?

Vare sig man kallar det för termosmugg eller termomugg så menar man samma produkt. Det mest vedertagna är termosmugg. På svenska skriver man ihop ordet termos och mugg. Ordet termos kommer varumärket Thermos. Thermos är världsledande på termosar och inga andra företag har lyckas ta fram lika bra termoisolernade produkter.

Take away-mugg i termosform

Termosmuggar med eget tryck, som även går under flera namn (vilket det har redogjorts för i stycket ovan), är en trendig resekamrat som är här för att stanna. Det är lätt att se genom att tänka på alla ställen och platser som bilen, bion (ja, du kan ta med dig din egen dricka in dit!) och barnvagnar. Vätska är viktigt, oavsett vad du fyller din reklamtryckta termosmugg med (även om vi rekommenderar alkoholfria drycker). Med så enkel hjälp som med en termosmugg blir det möjligt att ta med sig kallt vatten, hett kaffe eller en egen god blandning i mindre, lättare format än en vanlig, stor termosflaska, vart man än är på väg och avser sig ta sig till. Även om muggar med termosfunktion främst förknippas med varma drycker, så ska man inte glömma att termosmuggar med reklamtryck är minst lika bra för att frakta kalla drycker också. Termosväggarna och de andra funktionerna hjälper nämligen minst lika mycket till med att behålla den aktuella dryckens värme eller kyla. Däremot så ska man också inte förglömma att kaffe är en stark dryck som lätt lämnar spår efter sig. Vill man inte att ens kalla vatten eller svalkande saft ska riskera att ha en eftersmak av kaffe - eller te för den delen - så kan det vara en bra idé att investera i två stycken olika termosmuggar med egen logga: en för varma drycker och en för kalla. Dricker man mycket kaffe kan man annars dela upp de två olika biltermosmuggarna mellan en för kaffe och den andra för övriga drycker. Hur gott och uppiggande kaffe än må vara, kan det vara skönt att hålla andra drycker fria från den smaken.

Termosmuggar är ett så pass populärt inslag i vår vardag, i synnerhet i den tidiga morgonens rusningstrafik, att många olika designer och extra funktioner har uppkommit med tiden. Roliga färger är ett exempel. Andra material, som exempelvis plast, längst ut på muggen i stället för den klassiska metallen, är ett annat exempel. Även olika typer av läckfria lock som kan ha öppningar för att dricka direkt ut muggen är numera det vanligaste. Vissa lock har till och med en typ av trycköppningsknapp eller skjutlock som enkelt kan manövreras med tummen. Det gör att man kan hantera muggen och drickandet med endast en hand med den andra handen och armen helt fri att göra annat, som exempelvis att hålla i barnvagnen eller i bilratten. Man kan helt enkelt känna sig fri att dricka när man vill med hjälp av termosmuggar med skjutöppning.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress