Byxor

Byxor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Byxor

Under vår kategori av byxor med egen logga har vi samlat byxor som passar för fritid, sport och även till kontoret.

Mjukis, sport och kontor

Byxor finns i många varianter som ska passa för olika typer av ändamål. Det kan röra sig om att mysa och slappa i hemmet, att motionera till olika typer av träningsformer eller att vara snyggt klädd på kontoret. Vissa typer av träningsbyxor, nämligen de som är bomullsbaserade, brukar även göra sig väl som mjukisbyxor med reklamtryck. Mysbyxor går inte att överskatta och lever verkligen upp till sitt namn. De allra flesta uppskattar verkligen myset på helgen i soffan iklädd härligt mjuka och stretchiga byxor med brodyr som sitter bekvämt och tillför behaglig värme. Mysbyxor brukar utmärka sig genom att inte ha knappar eller blixtlås som stängning, utan i stället brukar det i stället vara stretchig midja med resår som i bland har en dragsko så att man fritt kan reglera hur hårt åt reklambyxorna ska sitta om höften. Det bidrar till ökad bekvämlighet vilket gjort att mjukisbyxor med tryck blivit väldigt populärt att ha som fritidsbyxor i hemmet. Går vi vidare och blickar mot träningsbyxor så har de till viss del en del gemensamt med mjukbyxorna. Främsta skillnaden är att funktionsbyxor ofta är tillverkade i så kallat funktionsmaterial, vilket är material baserat främst på polyester som passar extra bra för svettigt träningsutövande. Träningsbyxor har, precis som fritidsbyxor, ofta resår i midjan och saknar dragkedja och knappar framtill. Däremot så är det faktiskt vanligare här att det ändå förekommer traditionell stängning som hos vanliga vardagsbyxor, men det är ändå resårmidjan med kompletterande dragsko som än i dag dominerar och är absolut vanligast. Kontorsbyxor å andra sidan är broderade byxor som ska hålla fin stil men som ska vara bekväma att ha på sig under alla timmar på kontoret.

Den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar

Rubriken citerar slutet på en liten ramsa för barn som handlar om att ha råd med byxor med eget tryck. Det är ett litet stycke som de allra flesta barn (och vuxna för den delen) känner väl till, eller åtminstone känner igen. Så, hur lyder början på denna byxrelaterade ramsa? Jo, nämligen så här: Ett, två, tre, fyra, alla byxor äro dyra. Därefter följer slutet av ramsan, vilket är detsamma som rubriken till denna text om reklambyxor med egen logga. Det är en rolig och enkel vers att minnas som många barn finner särskilt rolig också då den i slutet handlar om att vara avklädd om bakdelen. En lite fyndig och lustig ramsa om vårt favoritämne: byxor.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress