Ficklampor

Ficklampor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Ficklampor med tryck

Hantverkare och poliser är inte de enda som använder ficklampor. Vi vågar påstå att majoriteten av Svenskarna skulle svara ja på frågan om de behövde en ficklampa i hemmet. En ficklampa med tryck är en otroligt uppskattad företagspresent. Vi har även billiga ficklampor som faktiskt passar som give away.

Maglite eller NoName?

Av alla ficklampor med tryck så är Maglite det mest kända varumärket. Maglite står för kvalitet och det finns enbart positiva ord att beskriva deras ficklampor med. Viktigt att veta är dock att även de ficklampor som inte går under något varumärkesnamn fortfarande har märkeslampor inuti sig. Vanligast är Philips Luxeon. Kontaka oss för fler råd kring ditt köp av ficklampor med tryck!

Störst på ficklampor med tryck

Vi på Medtryck har störst utbud av ficklampor med tryck av egen logo. Beroende på hur snabb leveranstid som önskas så kan ficklamporna tryckas både i Sverige och utomlands. Snabbast går det att trycka i Sverige, men ofta är priset på ficklamporna intressant och då kan man välja att beställa dom på långleverans.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress