Gymnastikpåsar

Gymnastikpåsar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Gymnastikpåsar

Förvaring av gymnastikskor och handduk. Passar till skolor eller kick-off-festen. Gympapåsar med tryck är en produkt som kan användas till annat än just gymnastikpåse. Kanske använder du den som en skopåse?

Gympapåse eller gymnastikpåse?

På talspråk säger man gympapåse men det riktiga namnet är så klart gymnastikpåse. Vi bryr oss inte nämnvärt efter rättstavning när det gäller vår egen katalog. Vi fokuserar på att du som söker ska finna det du vill. För oss är det viktigt att du som kund alltid är nöjd och får hjälp på snabbast möjliga sätt!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress