Laptopfodral

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Det väsentligaste laptoptillbehöret

Bärbara datorer blir en självklarhet inom allt fler yrkesgrupper. Laptopfodral med tryck är ett smart och praktiskt sätt att ta med datorn på olika typer av affärsresor.
Fodralen till laptops består av gummimaterialet neoprene. Det är samma material som används till dykardräkter. Neoprene är omtalat för dess överlägsna egenskaper inom vattentäthet och stötdämpning.
Laptopfodral med tryck ger din dator längre livslängd, håller smuts borta och gör att din omgivning får upp ögonen för företaget.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress