Nyckelringar

Nyckelringar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Nyckelringar med tryck och gravyr

Vi vågar påstå att vi har det bredaste utbudet av nyckelringar med tryck på Internet. Som du ser ovan finns det otaliga modeller att välja mellan. Har du problem att välja vilken nyckelring som passar dig bäst är du välkommen att kontakta oss för mer information. Nyckelring med tryck kan beställas i olika kvantiteter. Exakt hur många som du måste beställa för att vi ska trycka nyckelringar står specificerat under varje nyckelring.

Nyckelring i läder

Nyckelringar gjorda i läder är nog den modell som är allra mest klassisk bland nyckelringarna. Förr i tiden fanns inte fickor på kläderna för att, bland annat, hindra människor från att kunna bära med sig dolda vapen. Därför behövde man hitta andra sätt att bära med sig sina ägodelar. Man knöt helt enkelt fast penningpungen i bältet och detsamma gällde för nycklarna. Nycklarna fäste man på en kraftig ring som man i sin tur kunde fästa i bältet. Så var den första nyckelringen född.


Fortfarande idag är nyckelringar i läder populära men du kan också få tag på nyckelringar i plast, metall och trä. Är man inte ute efter den klassiska looken på nyckelringar så finns de också i en del roligare utformningar nu som nyckelring med fluffig boll, nyckelring med ett djur, nyckelring med kedja eller nyckelring med pälsboll. För de lite mer användbara varianterna finns också nyckelring med bett, nyckelring till bilen eller nyckelring med jojo. Det finns så mycket valmöjligheter!

Nyckelringar med bild och foto

Det är inte bara när det gäller material och utförande på själva nyckelringen som det finns mycket valmöjligheter. Det finns såklart även oändligt med möjligheter när man väljer att märka sina nyckelringar. Ett alternativ är att trycka nyckelringar med en bild eller nyckelringar med ett foto, med ett så kallat digitaltryck som kan innehålla många färger och nyansskiftningar. Att trycka en bild eller ett foto är ett perfekt sätt att få en nyckelring med kärlek.

Personlig nyckelring med namn

Vill man få en nyckelring till en riktigt personlig nyckelring så rekommenderar vi en nyckelring med design. En nyckelring med text eller nyckelring med namn kommer alltid kännas väldigt personligt för den som får den. Perfekt present till både kunder och anställda!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress