Träning

Träning
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Sportkläder

Kläder för sport och idrott. Det fina med funktionskläder är att de är anpassade för ändamålet. De är bekväma att ha på sig, de andas och håller en torr.
Träningsvågen håller i sig i vårt land. Låt ditt företag ta del av trenden. I idrottssammanhang blir ditt märke sammankopplat med en hälsosam livsstil.


Hitta träning som passar för dig!

Motion, friskvård, hälsa. Det här är ord som får allt starkare slagkraft i vår tillvaro. I början av 1990-talet tränade knappt en femtedel av svenskarna minst två gånger i veckan. I dagsläget har andelen ökat med 35 %. Det absolut bästa med träning är att det finns så många olika variationer. Oavsett om du föredrar att träna på egen hand eller i stor grupp, dyrt eller ekonomiskt, med redskap eller bara med kroppen, så finns det någon typ av träning som passar just dig. Något all slags träning har gemensamt är att funktionella kläder med tryck underlättar och effektiviserar.

Träning med flera syften = hållbart

Det går inte att betona tillräckligt hur viktigt det är att tränandet känns meningsfullt och roligt. Träningen blir svårt att fortsätta med under någon längre period om den enda motivationen är långsiktiga hälsoeffekter. Se till att även ha konkreta mål som är direkt kopplade till träningsaktiviteten. Det kan handla om att kunna att springa klart joggingsträckan på kortare tid, öka lyfttyngden i bänkpress eller finslipa backhandtekniken. Anpassa din målsättning efter hur länge du har tränat. Tänk på att målen ska vara realistiska och möjliga att uppnå efter en kortare tid.

Positivt tänkande gör underverk

Vill du skärpa din träning ytterligare? Gör som elitidrottarna: tänk positivt - i bilder! Det går ut på att du under din träning ser framför dig hur du klarar av svårigheterna. Tränar du höjdhopp föreställer du dig hur du flyger över ribban, ska du lägga en straffspark ser du hur du träffsäkert skjuter rakt in i mål. Det positiva tänkandet gör dig mer avslappnad och får handlingen att bli lättare att uppnå.

Glöm inte det viktigaste!

När du tränar, ska du aldrig glömma bort det absolut viktigaste: Du tränar för DIN skull!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress