Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Visitkortsfodral

Visitkort har vi med överallt och är ett väldigt smart och smidigt sätt att sprida kontaktuppgifter.
Hos oss hittar du exklusiva visitkortsfodral, billiga visitkortshållare, med egen design och andra roliga extrafunktioner. Tryck dina visitkortsfodral precis som du vill ha dem!

Skapa dina alldeles egna visitkortsfodral

Visitkort har anor från de finare klasserna. Bland den högre societeten var mingelomsättningen stor, så det var frustrerande lätt att gå förbi obemärkt i folkvimlet. För att vara säker på att värdparet blev medvetet om ens besök, lämnade man ett enkelt visitkort med namn och adress i entrén. Då kunde man inte vid ett senare tillfälle anklagas för att inte ha varit närvarande.
Numera har visitkortet kommit att bli en självklarhet för ett behändigt sätt att lämna uppgifter.

Att göra egna visitkortsfodral med utvald design är utbrett över hela världen. Japan är det mest framträdande landet med de mest exklusiva visitkortshållare. De har till och med utvecklat en mängd sociala regler kring området visitkort.
Som kontorsarbetare ska du alltid ha en stor bunt kort i ditt visitkortsfodral med dig överallt, redo att dela ut till alla som frågar dig om ditt arbete.
De viktigaste att tänka på är hur du ska bete dig när någon räcker dig sitt visitkort. Du ska mottaga visitkortet med båda händerna i en lätt bugning (oftast är en liten nickning med huvudet nog). Titta därefter noga på kortet i minst en minut. Gör det i tystnad som om du omsorgsfullt granskar hela visitkortets innehåll. När du sedan ska lägga undan kortet, placera det på ett säkert ställe, helst din plånbok eller visitkortsfodral. Visa att du behandlar visitkortet lika varsamt som vilken annan värdehandling som helst. Om du ser att kortet eller fodralet är tryckt efter egen design, uppmärksamma detta och ge komplimanger.

Hos medtryck.com kan du välja att trycka exklusiva visitkortsfodral, likväl som spektakulära, multifunktionella och billiga. Skapa visitkortshållare så som du vill ha dem.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress