Axelremsväskor

Axelremsväskor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Axelremsväskor

Vi har ett brett utbud av axelremsväskor till företag och organisationer. Nedan listar vi vårt sortiment av väskor som du bär smidigt över axeln. De flesta finns i flera olika färger och modeller.

Populära axelremsväskor i alla färger och former

Axelremsväskan har blivit ett modernt alternativ till en portfölj och används inte sällan av studenter och kontorsarbetande. Väskorna är lätta att packa och plocka ur när man har väskan över axeln, vilket gör att den ofta även ersätter ryggsäcken.

De mest populära axelremsväskorna

Vår mest sålda axelremsväska är Retro som för tankarna till USA och cheerleaders. Faktum är att vi sålt axelremsväskor till just Svenska cheerleaders. Det finns tävlingar i cheerleading och det var till detta event som de såldes.

Axla din axelväska

Axelremsväskor med eget tryck, eller det lite kortare namnet, axelväskor, definieras av att helt enkelt vara en väska som bärs över ena axeln. För blir väskan buren över båda axlarna, brukar det röra sig om en ryggsäck i stället. Axelväskor går även under namnen skolväska och laptopväska. Skolväskor brukade nämligen vara en enklare typ av reklamtryckt axelväska, fast i mer avskalad stil. Faktum är att vi på Medtryck har flera typer av skolväskor i vår katalog - så håll utkik! Laptopväskor har utöver det en vanlig axelväska ska ha även ett vadderat fack som är till för att frakta och skydda datorer eller surfplattor. En annan vanlig typ av axelremsväska med egen logga är så kallade messenger bagar. De väskorna har en typ av populär retro design som är enfärgad med två ränder längst ut.

Axelväskor med eget tryck har fördelen att rymma mycket utan att vara otympligt stora. Som tomma är de vanligtvis platta och fyrkantiga, och när de fylls på är de bra på att behålla sin form. Det har gjort att axelväskor har kommit att bli en av de absolut mest uppskattade typerna av väskor. En klassisk axelväska har en axelrem som det går att reglera storleken på. På många går det dessutom att ta bort remmen vid behov för att kunna fritt bära axelväskan i de vanligt förekommande bärhandtaget i handen. På de flesta axelremsväskor finns det flyttbar vaddering på remmen som gör att det skaver mindre när man bär runt på sin axelväska med egen logo. Det är väldigt tacksamt om man ska bära väskan under en längre strecka och tid eller om axelväskan är tungt packad med exempelvis böcker. Annat som brukar utmärka en axelväska är även det enkla eller dubbla bärhandtagen som är fästa uppe på toppen. Handtagen brukar ha vaddering, antingen var och för sig eller samlad. Vid samlad vaddering innebär det att det finns ett kardborrband som gör att man kan samla i hop handtagen till ett, vilket gör det mer stabilt när man bär en tyngre väska. Hur axelremsväskan stängs varierar mycket mellan olika väskor. För exempelvis messenger bagar är det en flärp som ligger över huvudfacket och framsidan av väskan. Flärpen hänger antingen löst eller så fästs den med ett spänne, magnet, dragkedja eller något annat innovativt sätt. Vad huvudfacket har för stängning varierar också mellan blixtlås, knäppning, magnetspänne eller någonting annat. Vissa väskor har ingen stängning alls utan är helt öppna. Vad det blir för typ av axelremsväska med eget reklamtryck avgörs i slutändan av användaren, och då är det bra att det finns så många olika varianter för alla smaker.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress