Logoband

Logoband
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Logoband med tryck

Logoband är en unik logobärare som är ett av de enklaste sätten att synas på. Fördelen med logoband eller nyckelband är att de passar i princip alla företag. Det som gör nyckelband extra roligt är att man hos oss kan skräddarsy sitt logoband med tryck i alla möjliga utföranden. Vi har därför försökt att sammanställa en guide för hur du själv kan bestämma hur ditt logoband kan se ut, och göra att ditt logoband passar ditt företag.

Logoband för mässan

Under mässor passar logoband som give away. Ett logoband ska då fylla ett syfte. Ibland kan det vara bråttom att få sina logoband till mässan. Vi har därför sammanställt en sida speciellt för snabb leverans av logoband. Du hittar dessa under Logoband Express.

Håll nycklarna under uppsikt

Att förlora nycklarna är verkligen ingen trevlig upplevelse. Ett bra sätt att hålla nycklarna på plats är att använda ett nyckelband. Nyckelband är så pass framträdande profilprodukter, att de oftare kallas för logoband. Gör synlig reklam för företaget och andra att hålla reda på sina nycklar. Logoband kan man enkelt bära runt halsen, eller fästa i kläderna och förvara i fickan.

Hakar och fästen

Logoband är ofta utrustade med olika typer av fästen och hakar. Alla fyller varsin nyttig funktion. De tre standardtyperna är karbinhake, snabbfäste och säkerhetsfäste. Här följer en kortfattad genomgång av deras unika ändamål.
Karbinhaken sitter längst ut på bandet. Det är där man fäster nycklarna.
Snabbfästet förankrar logobandet med den avslutande delen av bandet där karbinhaken och nycklarna sitter. Med hjälp av snabbfästet kopplar man enkelt bort nycklarna från själva logobandet.
Säkerhetsfästet sitter på motsatt sida av logobandet. När man bär bandet om halsen, sitter säkerhetsfästet i nacken. Fästet öppnas vid högt tryck, vilket hindrar bäraren från att fastna och att i värsta fall strypas.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress