Logoband

Logoband
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Logoband eller nyckelband med tryck

Logoband är ett av de enklaste och mest klassiska sätten att synas på. Det kräver inte särskilt mycket tankeverksamhet för att ta fram ett snyggt och effektivt logoband men vill man däremot göra något unikt och eget så finns den möjligheten också. Det gör att nyckelband passar in hos i stort sett alla företag oavsett storlek, målgrupp och bransch.

Logoband med korthållare eller USB

Logoband kallas ofta också för nyckelband, då är det lätt att tänka att det enda man kan ha i dem är sina nycklar. Även om nyckelband är perfekta för att hålla koll på sina nycklar så finns det många andra bra användningsområden också. Ett alternativ är att beställa korthållare till sina logoband. På så sätt kan ni antingen sätta in små meddelanden till alla som får ett logoband, sätta in namnskyltar eller ge alla era anställda ett smidigt ställe att förvara sitt nyckelkort på. Dessutom kan man koppla fast ett usb i sitt logoband för att enkelt ta med sig sina viktiga filer till och från möten.


Logoband är ofta utrustade med olika typer av fästen eller hakar. Alla fyller varsin nyttig funktion. De tre standardtyperna är karbinhake, snabbfäste och säkerhetsfäste. Här följer en kortfattad genomgång av deras unika ändamål. Karbinhaken sitter längst ut på bandet. Här fäster man enkelt sina nycklar, sin korthållare eller kanske sitt USB. Snabbfästet förankrar logobandet med den avslutande delen av bandet där karbinhaken sitter. Med hjälp av snabbfästet kopplar man enkelt bort det man har hängande på logobandet utan att behöva ta av sig logobandet helt. Säkerhetsfästet sitter på motsatt sida av logobandet. När man bär bandet om halsen, sitter säkerhetsfästet alltså i nacken. Fästet öppnas vid högt tryck, vilket hindrar bäraren från att fastna och att i värsta fall strypas.

Nyckelband för barn

Även om nyckelband är perfekt för vuxna att ha med sig på jobbet så är det också en väldigt bra produkt för barn. Vilket litet barn som äntligen ska få sina första egna nycklar blir inte lite extra stolt när de kan ha nycklarna i ett logoband runt halsen? När man beställer nyckelband till barn är det extra viktigt att fundera på vilka fästen och tillval man väljer till. Vi rekommenderar till exempel alltid att man har säkerhetsfästen på nyckelband som ska användas av barn så att de inte fastnar när de leker. Barn ser också att allt de använder ska ha fina och gärna många färger. Därför är det smidigt att man på logoband kan få precis vilken färg man vill. Logoband kan vara i svart, vitt, rosa, grönt eller regnbågsfärgade! Dessutom kan vi trycka logoband med namn så att barnen vet precis vems logoband som är vems. Det finns helt enkelt hur mycket valmöjligheter som helst. Så ska vi sätta igång?

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress