Plåster

Plåster
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Plåster med eget tryck - en perfekt give away

Plåster är kanske inte den första produkten man tänker på när man tänker profilprodukter. Men vill man satsa på en produkt som blir en give away och inte en throw away är plåster definitivt en av toppkandidaterna. Ett paket plåster följer med största sannolikhet med hem i fickan och finns sedan där när dina mottagare behöver en hjälpande hand. Dessutom har de lång hållbarhet så det inte gör någonting om de legat i ett skåp ett litet tag innan de kommer till användning. Så vill du ses som omhändertagande, vänlig och omtänksam så är plåster utan tvekan perfekt att dela ut till alla runt om dig.

Billiga plåster, skavsårsplåster, plåster i papp

När det kommer till plåster har vi massor av olika modeller att välja på, allt för att du ska hitta de plåster med tryck som passar just er och ert syfte. Vet du med dig att dina mottagare ofta är på språng och rör på sig mycket så känns skavsårsplåster som den perfekta modellen för er. Jobbar dina mottagare mycket med händerna så kanske ni hellre ska kika på MicroKit som man kan sätta på nyckelknippan så de finns nära till hands. Annars är våra tuber eller boxar med plåster något som passar alla som brukar ha en väska med sig eftersom de är smidiga att slänga ner i innerfacket utan att plåstrena skadas.

Plåster för både barn och vuxna

Den vanligaste frågan vi får när vi ska göra plåster är om de är säkra att använda och om det är säkert att låta barn använda plåstren. Alla våra plåster (och andra produkter) har kontrollerats och gått igenom tester så att de möter de krav som finns i EU. Därmed är våra plåster lika säkra att använda som de plåster du hittar på apoteket.

Som plåster på såren

När man hör ordet ”organ” brukar inte huden oftast inte vara det första man tänker på. Trots det, är huden det största mänskliga organet och dessutom såklart det som syns mest. Huden fyller många viktiga funktioner, bland annat skyddar det de inre organen och reglerar kroppstemperaturen. Det är även vårt mest utsatta organ och får ofta skador. Givetvis är det mindre farligt för oss att få ytliga skador på huden än djupare i kroppen. Man bör ändå behandla skador och sår på huden, oavsett om det blöder eller ej. Sår läker bäst när de avskärmas från smuts. Det minskar även risken för infektioner, som kan drabba såret och spridas vidare i kroppen. Det enklaste, men ändå väldigt effektiva, sättet är att använda plåster. Innan man sätter på plåstret, ska såret vara rengjort och torrt. Läkningsprocessen blir ännu kortare om såret luftas. Därför är det bra att sova utan plåster på natten. Om såret inte ser bättre ut efter något dygn, bör man kontakta sin husläkare. Ibland kan nämligen ytterligare medicinsk hjälp behövas.


Plåster är ett grundläggande första hjälpen-medel. Läkarpersonal rekommenderar alla att förvara plåster i hemmet och bilen. Brukar man använda väskor, bör det även finnas plåster där.


Plåster på såren används ofta som ett uttryck för en dålig gottgörelse för en oförrätt. Vi på Medtryck ser det däremot som ett ypperligt tillfälle att visa upp er logga på en innovativt, omtänksamt och minnesvärt sätt. Enkelt men effektivt!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress