Beachflaggor

Beachflaggor
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Beachflaggor

Hos oss kan du köpa beachflaggor med tryck till förmånligt pris. Välj mellan olika storlekar och tryck din beachflagga i fullfärg. Flaggorna passar på stranden, såväl som i skidbacken - inomhus, såväl som utomhus.

Beställa flaggor

Önskar du beställa beachflaggor så krävs att du har ett original som ska tryckas. Tryckfilen bör vara så högupplöst det bara går om det är bilder. Risk finns annars att din flagga blir pixlig och ser suddig ut på när håll.

Ytterligare information om beachflaggor

Beachflaggor kommer av det engelska beach som betyder strand. Således är det ursprungliga användningsområdet att använda beachflaggor på stranden för att locka till sig uppmärksamhet.
På senare tid har beachflaggan kommit att bli en standardprodukt som ersättare till gatupratare. En beachflagga syns från längre avstånd, och kan vara upp till 4 meter lång. Man fäster flaggan antingen i marken med ett spett. Annars finns vattenfyllda vikter som man lägger på en metallställning som gör att strandflaggan håller sig på sin plats.

Tillbehör till beachflags

Funderar du på att beställa beachflaggor så bör du även tänka efter var du kommer att använda dom. Kontakta oss så berättar vi mer om vilka tillbehör som behövs till dina beachflags!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress