Mattor

Mattor
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Entrémattor med eget tryck

När någon kliver in på ert företag är det första intrycket de får er entré. Ligger det då en gammal sliten entrématta med en logga som knappt syns längre så säger det sig självt att det första intrycket inte blir så bra. Eller ännu värre, ingen matta alls! Därför rekommenderar vi att beställa en riktigt snygg entrématta med ert eget tryck på. Ni kan dessutom få dem i en mängd olika färger så att mattan matchar era färger. Till exempel kan ni då se till att er entrématta matchar era arbetskläder.

Entrémattor, utomhusmattor eller barmattor

En snygg entrématta passar hos precis alla men hos vissa behövs ytterligare mattor. Då har vi både utomhusmattor och barmattor som vi dessutom kan ordna. Allt med egna tryck, såklart! Det gör att du snabbt och enkelt kan binda ihop upplevelsen av ett helt rum när du har flera produkter i rummet som matchar varandra. Tänk att något så enkelt kan göra så mycket för dina kunders första intryck och helhetsupplevelse.

Det behöver inte vara jobbigt

Det är lätt att tänka att allting till företag säljs i höga kvantiteter och att detsamma gäller för mattor. Det är rätt, många av våra produkter har relativt höga kvantitetsgränser men det gäller inte mattor! Våra entrémattor går att beställa från endast en stycken. Det gör att alla även företag, även de allra minsta, har möjligheten att beställa en matta med eget tryck. Dessutom är de slitstarka och lätta att tvätta så att er entré alltid kan se tipp topp ut! För att göra det hela ännu lite enklare går det att få mattorna i egen storlek så att de ska passa perfekt för just er. Fråga oss så fixar vi den ultimata mattan för er!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress